TDFN Prezintă: LISTA Celor Mai AŞTEPTATE FILME Din 2018

TDFN Prezintă: LISTA Celor Mai AŞTEPTATE FILME Din 2018

Prin tradiţie, echipa redacţională de la TDFN.RO pregăteşte la începutul fiecărui an, un ghid al celor mai bune filme. Nici anul 2019 nu este mai prejos.  iar în următoarele minute, vă invităm să vă delectaţi cu producţiile fantastice din 2018, care merită menţionate într-o listă a celor mai bune filme de văzut în 2018. La fel ca şi anul trecut, nu credem că ne-am putea restrânge doar la câteva opțiuni în ceea ce priveşte filmele ce vor ajunge în cinema anul acesta. Deşi de obicei, avem tendinţa de a etala cât mai multe producţii cu buget mare, suntem sigur că vom avea în listă, unele din cele mai aşteptate filme ale anului, dar în special acele filme ce vor avea un impact major asupra peisajului cinematografic şi al încasărilor din boxoffice-ul internaţional. Evident, ne cerem scuze în avans dacă unele din filmele voastre preferate nu au ajuns în lista noastră şi vom aprecia comentariile voastre.

* Lista noastră este supusă unor schimbări din cauza datelor de lansare în cinematografe, stabilite de studiouri, care s-ar putea modifica pe decursul anului.

THE COMMUTER

Un un agent de vânzări este prins într-o conspirație criminală în timpul călătoriei sale de zi cu zi.

Liam Neeson și cineastul Jaume Collet-Serra, fac echipă din nou pentru filmul The Commuter. În acest thriller plin de adrenalină, Liam Neeson este Michael, un agent de vânzări care, pe drumul zilnic spre casă cu trenul, este abordat de un străin misterios pentru a dezvălui identitatea unui pasager ascuns în acel tren până ce vor ajunge la ultima stație. Forțat să soluționeze contracronometru un puzzle mortal, Michael va descoperi un plan criminal, și se va trezi prins fără voie într-o conspirație cu miză criminală, atât pentru el, cât și pentru ceilalți pasageri din tren.  Filmul marchează cea de-a patra colaborare dintre Liam Neeson și regizorul Collet-Serra, care anterior au colaborat pentru thrillerele de acțiune Unknown (2011), Non-Stop (2014) și Run All Night (2015).

The Commuter (2018)

TRAILER  Premiera: 12 IANUARIE  Distribuţie: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Jonathan Banks, Sam Neill, Elizabeth McGovern.

12 STRONG

Povestea primei echipe de Forțe Speciale desfășurate în Afganistan după evenimentele din 11 Septembrie, sub conducerea unui nou căpitan.

Bazat pe evenimente reale, 12 Strong (2018) urmărește povestea primei echipe a Forțelor Speciale desfășurate în Afganistan după tragicul atac asupra turnurilor gemene din 11 septembrie. Sub conducerea unui nou căpitan, echipa trebuie să colaboreze cu un războinic afgan periculos pentru a elimina talibanii. După ce reușesc să intre în secret în țară, ei trebuie să-și persecute vrăjmașii de pe pământurile muntoase și să ajute luptătorii afgani să obțină control asupra orașului Mazar-i-Sharif. Curând, aceștia sunt depășiți numeric și implicați într-o situație periculoasă care le amenință viața. Într-o atmosferă apăsătoare, misiunea le testează la maxim limitele și le solicită cele mai bune strategii de luptă.

12 Strong (2018)

TRAILER  Premiera: 19 IANUARIE  Distribuţie: Chris Hemsworth, Michael Shannon, Michael Pena, Taylor Sheridan, Elsa Pataky, William Fichtner.

MAZE RUNNER: THE DEATH CURE

Tânărul erou Thomas se îmbarcă într-o misiune pentru a găsi un remediu pentru o boală mortală.

A treia parte a francizei, Maze Runner: The Death Cure (2018) îl urmărește pe tânărul erou Thomas, care pornește într-o misiune destinată descoperirii unui remediu pentru o boală mortală cunoscută sub numele de „Flare”. Thomas, știe că nu se poate avea încredere în compania Wicked, dar ei spun că timpul minciunilor s-a încheiat, că au strâns tot ce pot de la teste și că acum trebuie să se bazeze pe Gladers, cu amintiri complet restaurate, pentru a-i ajuta cu ultima lor misiune. Depinde doar de Gladers pentru a finaliza planul pentru vindecarea bolii Flare, cu un test final voluntar.

Maze Runner: The Death Cure (2018)

TRAILER  Premiera: 26 IANUARIE  Distribuţie: Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Ki Hong, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Esposito, Aidan Gillen şi Barry Pepper.

FIFTY SHADES FREED

A treia producţie a popularei trilogii Fifty Shades Of Grey.

Nunta lui Christian şi Anastasia, pare că sudează fericirea fără margini a celor doi, care simt că viaţa lor este abia la început. Ei sunt convinşi că nimeni şi nimic nu le poate rupe această legătură bazată pe iubire necondiţionată. Însă, îndată ce ei se întorc din luna de miere şi dau piept cu realitatea vieţii de zi cu zi, realizează că trebuie să depună eforturi uriaşe pentru a menţine iubirea vie şi puternică în această căsnicie. Lui Christian îi este imposibil să renunţe la nevoia sa de a controla tot ce îl înconjoară, iar Anastasia simte nevoia de a avea doza ei de libertate, ceea ce naşte o serie de conflicte între cei doi. Însă relaţia celor doi , şi sentimentele unuia pentru celălalt, sunt greu puse la încercare când ceea ce ar trebui să fie cel mai frumos lucru pe care l-ar putea experimenta devine cel mai respingător şi mai de temut pentru Christian, întrucât el simte că lucrurile îi scăpa de sub control. Fifty Shades Freed, este regizat de James Foley, cel care a regizat şi Fifty Shades Darker, produs de Michael De Luca, Dana Brunetti şi Marcus Viscidi, alături de E. L. James, creatoarea cărţilor ce au dat naştere seriei de blockbustere. Scenariul filmului este realizat de Niall Leonard, după materialul scris în romanul lui E.L. James. Fifty Shades Freed, ar trebui să ajungă în cinematografe de ziua îndrăgostiţilor în 2018.

FIFTY SHADES FREED

TRAILER  Premiera:  9 FEBRUARIE  Distribuţie:  Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Jennifer Ehle, Kim Basinger.BLACK PANTHER

Filmul Marvel ce are intriga plasată în acelaşi Univers Cinematic cu Captain America.

T’Challa (Chadwick Boseman), devine regele ţinutului fantastic Wakanda după moartea tatălui său din filmul Captain America: Civil War. El se întoarce acasă pentru a prelua tronul. Dar, atunci când un vechi vecin puternic reapare, vigilenţa lui T’Challa, ca şi rege, dar şi abilităţile alteregoului său Black Panther, sunt testate.
T’Challa, este atras într-un conflict ce pune în pericol soarta ţinutului Wakanda și existenţa întregii lumi. Confruntându-se cu o intrigă plină de trădare și multe pericole, tânărul rege, trebuie să apeleze la toţi aliații săi și la puterea Panterei Negre, pentru a-și înfrânge dușmanii.
Personajul titular interpretat de actorul Chadwick Boseman, a fost introdus pentru prima dată în filmul Captain America: Războiul Civil, unde tatăl său, care reprezenta națiunea Wakanda la festivităţile de semnare a acordului Sokovia, a fost asasinat, punându-l pe T’Challa, pe tronul ţinutului Wakanda, o națiune bogată în tehnologie, o zonă avansată din Africa care a rămas ascunsă de societatea occidentală.

Black Panther (2018)

TRAILER   Premiera:  19 FEBRUARIE  Distribuţie:  Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Martin Freeman, Winston Duke, Angela Bassett, Forest Whitaker, Andy Serkis.

ANNIHILATION

Filmul SF al regizorului Alex Garland, unde Natalie Portman ajunge într-o lume cu evenimente paranormale.

Bazat pe romanul premiat cu Nebula, scris de Jeff VanderMeer, primul din trilogia Southern Reach, thriller-ul SF, Annihilation, va spune povestea unui biolog, interpretat de Natalie Portman, care conduce o echipă de oameni de știință într-o expediție periculoasă într-un ţinut misterios ce a fost ţinut secret în carantină din cauza unei activități anormale, unde legile naturii nu se aplică, cunoscut sub numele de „Zona X”. Aceasta ar fi a douăsprezecea expediție trimisă în zona X, în numele misterioasei organizații Southern Reach. Acolo, ei se confruntă cu o contaminare, dispariții frecvente și creaturi cu aspect de neimaginat.  Annihilation ajunge în cinematografe pe 23 Februarie 2018.

Annihilation

TRAILER   Premiera:  23 FEBRUARIE  Distribuţie:  Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson, Gina Rodriguez, Tuva Novotny și Oscar Isaac.

RED SPARROW

Jennifer Lawrence, este o spioană mortală pregătită pentru a fi brutală şi rece.

Silențioasă și stoică, Jennifer Lawrence, își străbate drumul prin filmul Red Sparrow, o poveste ce ne-o prezintă pe o primă balerină ce este pregătită să devină unul din cei mai periculoși ofițeri de informații ai Rusiei. Bazându-se pe cartea lui Jason Matthews, adaptarea pentru marele ecran al lui Red Sparrow, este condusă de Francis Lawrence (Hunger Games), în regia căruia Jennifer, pare incredibil de brutală și rece, permițându-i să joacă un altfel de rol, pe care nu l-am văzut niciodată înainte. Red Sparrow, spune de fapt povestea agentul Dominika Egorova (Jennifer Lawrence), care își seduce și ucide țintele desemnate, toate astea, în timp ce suntem trataţi cu amintiri din viața ei anterioară ca primă balerină și ca un stagiar la Școala Sparrow. Vedem, de asemenea, o scurtă întâlnire între Dominika și un agent CIA interpretat de Joel Edgerton.

Red Sparrow (2018)

TRAILER   |   Premiera:  2 MARTIE  |   Distribuţie:  Jennifer Lawrence, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker, Jeremy Irons.

TOMB RIDER

Alicia Vikander preia rolul legendarei Lara Croft, extravaganta aventurieră ce ne spune povestea sa de origine.

Lara Croft, este fiica firavă şi independentă a unui aventurier excentric, care a dispărut când ea era de abia o adolescentă. Acum, o tânără de 21 de ani, fără niciun scop real, Lara, navighează pe străzile haotice ale Londrei de Est, ca un curier de bicicletă, abia făcând faţă la plată chiriei în timp ce face cursuri la colegiu, rareori reușind să ajungă la şcoală. Hotărâtă să-și creeze propriul drum, ea refuză să moştenească imperiul global al tatălui său, la fel de ferm, şi respinge ideea că tatăl ei a dispărut cu adevărat. Sfătuita să se confrunte cu faptele din trecut, Lara se hotărăşte să rezolve puzzle-ul misterios al morţii tatălui ei. Împotriva dorințelor ei, ea lasă tot ceea ce știe în urmă şi porneşte în căutarea destinației celei mai cunoscute a tatălui ei: un mormânt legendar pe o insulă mitică care ar putea fi undeva în largul coastei Japoniei. Dar misiunea ei nu va fi una ușoară. Dintr-o dată, mizele se transformă şi Lara, înarmată doar cu mintea ei ascuțită, credință oarbă și cu un spirit inconştient de aventură, trebuie să învețe să ajungă dincolo de limitele ei, în timp ce călătorește în necunoscut. Dacă va supraviețui acestei aventuri periculoase, şi-ar putea câștiga numele de Tomb Rider.

TOMB RIDER ​(2018)

TRAILER   |   Premiera:  16 MARTIE  |   Distribuţie:  Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins, Nick Frost, Daniel Wu.PACIFIC RIM: UPRISING

Monștri giganți și roboți uriaşi se vor lupta pentru supremaţia Pământului.

Au trecut zece ani de la bătălia cruntă dintre monştri uriaşi și giganţii roboţi mecanizaţi din filmul Pacific Rim.
Cunoscută ca şi victoria de la Breach, programul special Jaeger, s-a transformat în cea mai puternică forță de apărare globală din istoria omenirii. Cei mai buni și mai străluciți tineri sunt recrutaţi să devină următoarea generație de eroi. Conflictul care se întinde la nivel global între aceşti monștri care fac distrugeri în masă și super-mașinile construite de om pentru a învinge creaturile cotropitoare, au fost doar un preludiu al atacului total asupra umanității. John Boyega, joacă rolul rebelului Jake Pentecost, un pilot Jaeger care-și promite că va deveni ca legendarul său tată, care și-a dat viața pentru a câștiga victoria omenirii împotriva monstruoşilor „Kaiju.” Jake, şi-a abandonat antrenamentul doar pentru a fi prins într-o lume interlopă criminală. Dar când o amenințare și mai neașteptată se dezlănțuie asupra orașele noastre și pare să îngenuncheze toată lumea, lui Jake i se oferă o ultimă șansă de a fi demn de moștenirea tatălui său, alături de sora lui înstrăinată Makro Mori (Rinko Kikuchi), care conduce o nouă generație curajoasă de piloți ce au crescut în umbra războiului. În timp ce caută dreptate pentru cei care s-au jertfit în luptă, singura lor speranță este să se unească într-o revoltă globală împotriva forțelor cotropitoare. Jake, se alătură pilotului rival Lambert (Scott Eastwood), care alături de hackerul de 15 ani, Amara (Cailee Spaeny), devin singura familie de care Jake are nevoie. Devenind cea mai puternică forță de apărare globală din istoria omenirii pregătită pentru ameninţările Kaiju, ei vor stabili un nou curs al războiului şi vor porni într-o aventură spectaculoasă la scară largă.

PACIFIC RIM: UPRISING

TRAILER   |   Premiera:  23 MARTIE  |   Distribuţie:  John Boyega, Scott Eastwood, Tian Jing, Charlie Day, Adria Arjona, Burn Gorman, Rinko Kikuchi.

READY PLAYER ONE

Viitorul Film SF Al Lui Steven Spielberg despre realitatea virtuală din viitorul omenirii.

Filmul lui Steven Spielberg, Ready Player One, este stabilit în anul 2045, când lumea se află pe marginea haosului și al colapsului. Cu toate acestea, omenirea a găsit mântuirea în OASIS, un univers expansiv al realității virtuale, creat de James Halliday, un tip strălucit și excentric. Când el moare, promite că îşi va lăsa averea imensă primei persoana care va găsi un ou digital de paşte pe care l-a ascuns undeva în OASIS, declanşând astfel un concurs în care va intra, întreaga lume. Când un tânăr, mai puţin eroic, ce se numeşte Wade Watts (Tye Sheridan), decide să se alăture concursului, el este aruncat într-o vânătoare de comori înfricoșătoare, atât în realitate, cât şi în lumea virtuală, într-un univers fantastic plin de mistere, descoperii fantastice și mult pericol.

READY PLAYER ONE

TRAILER   |   Premiera:  30 MARTIE  |   Distribuţie:  Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, T.J. Miller, Simon Pegg, Mark Rylance.

CLOVERFIELD 3: GOD PARTICLE

Finalul trilogiei misterioase Cloverfield, despre transformările apocaliptice a planetei noastre şi a unor atacuri extraterestre, se va încheia cu God Particle.

După ce un experiment științific la bordul stației spațiale – ce implică un accelerator de particule – are rezultate neașteptate, un grup de astronauţi rămân singurii supravieţuitori. După ce vor face o descoperire înspăimântătoare ce va schimba tot ceea ce știu ei despre percepţia realităţii, grupul restrâns se luptă cu disperare pentru supraviețuire. Viitorul film, va avea deocamdată, o legătură inexplicabilă cu filmul Cloverfield, unde nişte locuitori ai oraşului New York, încearcă să supravieţuiască atacului unor monştri. 10 Cloverfield Lane, al doilea film al francizei lansat anul trecut, în care o femeie este prinsă într-un adăpost subteran alături de doi bărbaţi, cu motivaţia că lumea a fost grav afectată de un atac chimic, a stat tot sub umbrelă misterioasă a transformării apocaliptice a planetei noastre şi a unor atacuri extraterestre. Regizorul J.J. Abrams, care s-a ocupat atât de producţia primului film Cloverfield, cât şi de cea a lui 10 Cloverfield Lane, se pare că a dezvoltat câteva poveşti diferite, ce la prima vedere, nu ar avea puncte comune, dar care cumva sunt legate direct de apariţia unor fiinţe extraterestre ce au legătură cu planeta noastră.

CLOVERFIELD 3: GOD PARTICLE

TRAILER  (nu este) Premiera: 20 APRILIE Distribuţie: Daniel Brühl, Elizabeth Debicki, Gugu Mbatha-Raw, John Ortiz, David Oyelowo.

RAMPAGE

Dwayne Johnson, se luptă cu fiare gigantice în filmul RAMPAGE, o adaptare a clasicului joc video din anii 80.

Inspirat de jocul video din 1980, Rampage, îl are pe Dwayne Johnson în rolul unui primatolog pe nume Davis Okoye, care împarte o legătură destul de strânsă cu George, o gorilă remarcabil de inteligentă, care a fost în grijă sa de la naștere.
Dar atunci când un experiment genetic eşuat transformă această gorilă blândă într-un monstru înfricoșător, Dwayne Johnson (Davis Okoye), este pregătit să salveze situaţia. Pentru a înrăutății lucrurile, apar și alți prădători de dimensiuni considerabile.
Pe măsură ce acești monștri modificaţi genetic distrug totul în calea lor, personajul lui Dwayne Johnson, trebuie să oprească o catastrofă globală şi pe creatura ce a fost odată prietenul lui.

RAMPAGE

TRAILER   Premiera: 20 APRILIE Distribuţie: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Malin Akerman, Jake Lacy, Joe Manganiello, Jeffrey Dean Morgan.AVENGERS: INFINITY WAR

Universul Cinematografic Marvel, continuă cu ameninţarea titanului Thanos şi opoziţia echipei Avengers.

Intriga din povestea Infinity Stones, face parte din una dintre cele mai iconice poveşti din paginile unei benzi desenate Marvel.  Pe lângă filmele Marvel, ce le-am văzut până acum, cu legături directe în universul Avengers, producţii precum Căpitanul America: Războiul Civil, Doctor Strange, Thor: Ragnarok, viitoarele filme Black Panther sau Captain Marvel, vor completa mitologia Universului Cinematografic Marvel, în care titanul Thanos, vrea cu disperare cele Şase Pietre ale Infinitului.  Dezamăgit de eşecurile aghiotanţilor săi de a-i procura cele Şase Pietre ale Infinitului, Thanos, porneşte în cutarea lor. Iar dacă aceste pietre vor ajunge să fie încrustate în Mănuşa Infinitului, îi vor acorda omnipotenţă, transformându-l într-o ameninţare cumplită pentru întregul univers. Toate enigmele filmelor Marvel din trecut, vor aduce o concluzie finală la toate cele trei faze ale Universului Cinematic Marvel, deoarece Răzbunătorii, vor interacționa cu personaje cosmice precum Gardienii Galaxiei.

AVENGERS: INFINITY WAR

TRAILER   Premiera: 27 APRILIE Distribuţie: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson , Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Don Cheadle, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Paul Rudd ,Tom Hiddleston.

DEADPOOL 2

Super-eroul cu gură spurcată, se întoarce într-o poveste ce va continua aventurile nebuneşti ale lui Deadpool

După ce a supraviețuit unui accident fatal la genunchi, un consilier de orientare desfigurat, pe nume Wade Wilson, se străduiește să-și îndeplinească visul de a deveni cel mai celebru crescător de buldogi francezi, învățând, de asemenea, să facă față unei relații deschise. Căutând să-şi recâștige pasiunea pentru viață, Wade, trebuie să lupte cu ninja, să personifice personaje tipice şi stereotipice, în timp ce călătorește în întreaga lume pentru a descoperi importanța familiei, a prieteniei și a creativității pentru viața sexuală foarte deschisă. El reușește să-şi găsească o nouă vocaţie, alături de un nou rucsac splendid Hello Kitty, toate astea în timp ce râvneşte la titlul de „cel mai bun Super-Erou din lume.”

DEADPOOL 2

TRAILER    Premiera: 18 MAI  Distribuţie: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Zazie Beetz, Morena Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Stefan Kapicic.

SOLO: A STAR WARS STORY

Filmul spin-off din franciza Star Wars, care va spune povestea de origine a contrabandistului Han Solo.

„Nu-mi spune niciodată șansele.” Asta este cu siguranță replica ce l-ar reprezenta pe cel mai preferat contrabandist din istoria francizei Star Wars, ca răspuns la toate problemele de producție care au împovărat realizarea acestei povesti de origine Han Solo. Schimbarea regizorilor și programarea altor fimari, sunt fapte care întotdeauna vor fi ingrijoratoare. Dar, cu puțin noroc, ne vom întâlni cu un tanar Han Solo (interpretat de Alden Ehrenreich), care face o echipa improbabila cu Lando (Donald Glover), ce ne va face să uităm totul despre toate problemele care le-a avut producția filmului spin-off Star Wars, intitulat Solo: A Star Wars Story.

SOLO: A STAR WARS STORY

TRAILER  (nu este)  Premiera: 25 MAI  Distribuţie: Alden Ehrenreich, Donald Glover, Joonas Suotamo ,Woody Harrelson, Paul Bettany, Warwick Davis, Emilia Clarke, Thandie Newton Clint Howard , Phoebe Waller-Bridge.

JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM

Bryce Dallas Howard şi Chris Pratt, speră să evacueze câţi mai mulţi dinozauri de pe insula Nublar, care se află în mijlocul unei erupții vulcanice.

O erupție vulcanică amenință dinozaurii rămași pe insula Isla Nublar, unde creaturile au rătăcit libere timp de mai mulți ani după dispariţia parcului tematic cunoscut sub numele de Jurassic World. Claire Dearing (Bryce Dallas Howard), fostul manager al parcului, a înființat acum Grupul de protecție Dinosaur, o organizație dedicată protecției dinozaurilor. Pentru a-și ajuta cauza, Claire îl recrutează pe Owen Grady (Chris Pratt), un fost antrenor al dinozaurilor din parc, pentru a preveni dispariția totală a dinozaurilor.  Continuarea rebootului cu încasări de peste 1,6 miliarde de dolari Jurassic World, va spune povestea personajelor interpretate de Chris Pratt și Bryce Dallas Howard, dintr-o altă perspectivă. Una care-i va vedea întorşi pe Insula Nublar, cu speranța de a evacua câţi mai mulţi dinozauri de pe insulă, care se află în mijlocul unei erupții vulcanice devastatoare. Continuarea filmului Jurassic World din 2015, este cea de-a cincea tranșă din seria de filme Jurassic Park. Derek Connolly și regizorul Colin Trevorrow se întorc în calitate de scriitori, iar regizorul noului filme este J. A. Bayona. Jurassic World: Fallen Kingdom va fi produs de Frank Marshall, Patrick Crowley și Belén Atienza.
Colin Trevorrow și Steven Spielberg, sunt producători executivi.

JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM

TRAILER    Premiera:  8 IUNIE  Distribuţie: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, B.D. Wong,Toby Jones, Rafe Spall, Justice Smith, Daniella Pineda, Ted Levine, Geraldine Chaplin, James Cromwell.OCEAN’S 8

Un grup de 8 femei, planifică și execută un jaf în New York.

Următorul film spinoff, intitulat Ocean’s 8, are doar o legătură tangențială cu trilogia Ocean a regizorului Steven Soderbergh, dar care pare să fi păstrat suflul și spiritul elegant al seriei. Regizorul The Hunger Games și Pleasantville, Gary Ross, coordonează noul film şi pleiada de actriţe de top, printre care şi Sandra Bullock, ce o interpretează pe Debbie Ocean, sora lui Danny Ocean, cel care era interpretat de George Clooney în trilogia originală.  Filmul începe cu proaspăta eliberare din închisoare a personajului princial (Sandra Bullock), ce va încerca să adune o echipă de femei cu abilităţi, ce va încerca să dea o lovitură la Gala Met. Deși se poate crede că acest film este doar o simplă mişcare a studioului de a exploata o marcă populară pentru conținut nou, regizorul Gary Ross, este de fapt un bun prieten al lui Soderbergh și a proiectat ideea pentru acest film Ocean’s 8, alături de directorul Ocean’s 11, Steven Soderbergh, care servește drept producător pentru acest film.

OCEAN’S 8

TRAILER    Premiera:  8 IUNIE  Distribuţie: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna, Helena Bonham Carter, Richard Armitage

INCREDIBLES 2

O nouă forţă apare În familia Incredibililor, atunci când bebeluşul Jack-Jack manifestă super-puteri.

Toată familia preferată de super-eroi revine în Incredibles 2, dar că de data aceasta, Helen (Holly Hunter), se află în centrul atenției, lăsându-l pe Bob (Craig T. Nelson), acasă cu Violet (Sarah Vowell), pentru a naviga în eroica aventură zilnică a vieții „normale”. Este o tranziție dificilă pentru toată lumea, făcută mai strictă de faptul că familia încă nu știe de super-puterile emergente ale lui Jack-Jack.
Atunci când un nou personaj negativ plănuieşte un complot strălucitor și periculos, familia și Frozone (Samuel L. Jackson), trebuie să găsească o modalitate de a colabora din nou, ceea ce este mai ușor de zis decât de făcut, chiar și atunci când toți sunt incredibili. Mult aşteptata continuare Incredibles 2, este unul din filmele ce se află în topul celor mai aşteptate continuări de către public. Acţiunea din film se petrece imediat după evenimentele din primul film și se va concentra mai mult pe Helen Parr aka. Elastigirl (Holly Hunter) în timp ce Bob aka Dl. Incredibil (Craig T. Nelson), rămâne acasă pentru a ajuta la creşterea şi educarea bebeluşului Jack-Jack.

TRAILER    Premiera:  15 IUNIE  Distribuţie:  Samuel L. Jackson, Holly Hunter, John Ratzenberger, Craig T. Nelson, Sarah Vowell, Huck Milner.

ANT-MAM AND THE WASP

Ant-Man are nevoie de ajutor şi o înrolează pe magnifica Wasp, pentru a învinge toţi duşmanii.

Filmul, va fi stabilit după Captain America: Războiul Civil, unde publicul l-a văzut ultima dată pe Ant-Man și va prezenta introducerea personajului Wasp. Ant-Man și-a demonstrat capacitatea nu doar de a se micșora, ci și de a crește masiv. În continuarea Ant-Man 2, el va fi ajutat și de Wasp, adică de Hope Van Dyne, interpretată de Evangeline Lilly, care a preluat mantia alter-ego-ului de la mama ei, Janet Van Dyne, jucată de Michelle Pfeiffer în Ant-Man And The Wasp.   Scott Lang, ajunge să se confrunte cu consecințele propriilor alegeri atât ca super erou, cât și ca tată. Deși întreaga sa atenție este acum concentrată pentru a reechilibra viața de familie și responsabilitățile pe care le are în calitate de Ant-Man, Scott este solicitat de Hope van Dyne și Dr. Hank Pym să preia o misiune nouă și urgentă. Atfel, nevoit să își îmbrace din nou echipamentul, Scott trebuie să își reînvie spiritul de echipă pentru a colabora cu Wasp, alături de care va încerca să descopere misterele trecutului.

ANT-MAM AND THE WASP

TRAILER  (nu este)  Premiera:  6 IULIE  Distribuţie:  Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Micheal Pena, David Dastmalchain, Judy Greer, Hannah John-Kamen, Walter Goggins, Laurence Fishburne, Randall Park, Michelle Pfieffer.

ALITA: BATTLE ANGEL

Filmul SF a lui Robert Rodriguez și James Cameron, ce spune povestea din viitor al unui cyborg abandonat.

Acţiunea este situată cu multe secole într-un viitor post-apocaliptic, unde cyborgul abandonat Alita (Rosa Salazar), este găsită de către Ido (Christoph Waltz), un cyber-doctor, ce o duce pe inconștienta Alita, la clinică să. Când ea se trezește, nu îşi aminteşte nimic despre cine este și nici nu recunoaște lumea în care se află. Totul este nou pentru Alita, iar fiecare experiență o trăieşte pentru prima dată. În timp ce învață să navigheze prin noua sa viață și pe străzile înşelătoare din Iron City, Ido, încearcă să o protejeze pe Alita de trecutul ei misterios. În tot acest timp, noul ei prieten de pe străzi, Hugo (Keean Johnson), o îndeamnă să-și amintească. O afecţiune crescândă se dezvoltă între cei doi până când forţe mortale vin după Alita şi ameninţă relaţiile nou stabilite. Atunci când Alita descoperă că are abilități extraordinare de luptă, ea realizează că le-ar putea folosi pentru a-şi salva prietenii și familia pe care a ajuns să o iubească. Hotărâtă să descopere adevărul din trecutul ei, Alita, pornește într-o călătorie care o va face să înfrunte nedreptățile acestei lumi întunecate și corupte și să descopere că o femeie tânără poate schimba lumea în care trăiește.

ALITA: BATTLE ANGEL

TRAILER   Premiera:  20 IULIE  Distribuţie:  Rosa Salazar, Eiza González, Jennifer Connelly, Michelle Rodriguez, Christoph Waltz, Jackie Earle Haley, Mahershala Ali, Ed Skrein, Casper Van Dien.

MISSION: IMPOSSIBLE 6

Noile misiuni imposibile alături de super-agentul Ethan Hunt şi echipa sa fantastică.

Regizorul Christopher McQuarrie, este primul regizor care conduce două filme Mission Impossible la rând, după ce a scris și a dirijat Mission: Impossible – Rogue Nation. El știe care este miza și a declarat că lucrează pentru a face Misiune: Imposibilă 6, o producţie distinctă faţă de Rogue Nation, în mai multe moduri, inclusiv într-un mod vizual diferit. Dar un lucru pe care îl aşteptăm cu toţi cu nerăbdare în Mission: Impossible 6, este succesiunea de cascadorii fantastice. Fiecare film al francizei, are o succesiune de secvenţe unice în care actorul Tom Cruise, îşi efectuează singur cascadoriile. În Ghost Protocol, el a atârnat cea mai înaltă clădire din lume, iar în Rogue Nation, a atârnat de un avion imens în timp ce acesta a decolat.
Însă pentru Misiune: Imposibilă 6, producătorul David Ellison ne-a declarat că Tom Cruise, va realiza cea mai mare şi mai îndrăzneaţă cascadorie pe care a făcut-o vreodată.

MISSION: IMPOSSIBLE 6

TRAILER   (nu are)  Premiera:  27 IULIE  Distribuţie:  Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Henry Cavill, Vanessa Kirby, Simon Pegg, Michelle Monaghan, Sean Harris, Ving Rhames, Alec Baldwin, Sian Brooke, Angela Bassett.THE PREDATOR

Predatorii revin pe Pământ pentru a vâna un grup de veterani de război.

O reeditare a filmului SF clasic din 1987, The Predator, va spune povestea unui grup de veterani de război ce devin implicaţi într-un complot guvernamental, în timp ce unul, câte unul, aceștia dispar și corpurile lor jupuite se găsesc în copaci. Apoi, când singurul supraviețuitor al unei întâlniri cu aceste ființe superioare apare, își dau seama că vor avea necazuri mai mari decât au crezut ei iniţial. Regizorul Shane Black, a co-scris scenariul filmului, alături de Fred Dekker. The Predator, ar recunoaște evenimentele din filmele originale, făcându-l mai mult o continuare decât un reboot.

THE PREDATOR

TRAILER   (nu are)  Premiera:  3 AUGUST  Distribuţie:  Thomas Jane, Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Olivia Munn, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Yvonne Strahovski, Alfie Allen, Edward James Olmos.

VENOM

Tom Hardy, îl interpretează pe Eddie Brock, reporterul ce va deveni personajul negativ Venom.

Venom, este o premieră în lumea filmelor ce adaptează poveşti din benzi desenate. Ar trebuie să tenteze publicul cu ideea unui film solo în care joacă un personaj care este predominant cunoscut ca un personaj negativ. Rolul principal este al actorului Tom Hardy (Eddie Brock), iar o mare parte a filmului este în prezent în producţie şi se filmează. Dar, dacă va fi un film reușit, ar putea începe un univers cinematografic condus de Sony cu câteva personaje care nu sunt deținute de Disney. Dacă nu altceva, atunci vom avea parte de un film foarte întunecat plin de acţiune.

VENOM

TRAILER   (nu are)  Premiera:  5 OCTOMBRIE Distribuţie:  Tom Hardy, Riz Ahmed, Woody Harrelson, Michelle Williams, Jenny Slate, Scott Haze, Reid Scott.

X-MEN: DARK PHOENIX

Varianta tânără a lui Jean Gray, din X-Men Apocalipsa, revine în centrul atenţiei următorului film X-Men.

Povestea Dark Phoenix din benzile desenate, o implică pe Jean Gray, ale cărui puteri se amplifică serios atunci când intră în contact cu o entitate cosmică cunoscută sub numele de Phoenix. În cele din urmă, îi preia complet personalitatea, transformând-o în Phoenixul Întunecat, personajul pe care echipa X-Men, trebuie să îl învingă. Totuşi, se pare că filmul Dark Phoenix, va merge într-o direcție diferită, deși una care ar trebui să fie familiară fanilor de benzi desenate. Jessica Chastain, va juca rolul personajului negativ Lilandra, împărăteasa unui imperiu extraterestru numit Shi’ar, care va conduce încercarea de a închide și de a executa proiectul Dark Phoenix, astfel provocând un conflict major cu X-Men.

X-MEN: DARK PHOENIX

TRAILER   (nu are)  Premiera:  2 NOIEMBRIE  Distribuţie:  Jeniffer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy, Jessica Chastain, Nicholas Hoult, Alexandra Shipp, Sophie Turner, Tye Sheridan, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters, Olivia Munn.

AQUAMAN

AQUAMAN, se confruntă cu un rival ce îl vrea mort pe super eroul Atlantian.

Arthur Curry, află că este moștenitorul regatului subacvatic al Atlantidei și trebuie să înfrunte pericole şi adversari de neimaginat pentru a-și conduce poporul și pentru a fi eroul de care are nevoie omenireaJason Momoa va juca rolul lui Aquaman în primul său film solo, alături de Amber Heard în rolul Mera, simpatia lui Aquaman și obiectul afecțiunii lui pentru regatul Xebel. Filmul este regizat de James Wan.

AQUAMAN

TRAILER   (nu are)  Premiera:  21 DECEMBRIE  Distribuţie:  Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Nicole Kidman, Yahya Abdul-Mateen, Patrick Wilson, Doph Lundgren, Temuera Morrison.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.