Trailer Nou Pentru TOMB RAIDER: LARA CROFT Îşi Caută Destinul

Trailer Nou Pentru TOMB RAIDER: LARA CROFT Îşi Caută Destinul

Trailer Nou Pentru TOMB RAIDER: LARA CROFT Îşi Caută Destinul şi dovezi clare despre viața ascunsă a tatălui ei dispărut.

Regizat de Roar Uthaug (The Wave), noua adaptare a celei mai bine vândute serii de jocuri video, spune povestea de origine a personajului feminin Lara Croft, interpretat de câştigătoarea premiul Oscar, actrița Alicia Vikander. Şi aşa cum spune povestea de origine din jocurile video, personajul Lara Croft (Alicia Vikander), călătorește în căutarea unui mormânt legendar pe o insulă mitică, pentru a descoperi misterul din spatele dispariției tatălui ei. Tatăl lui Lara, jucat bine de carismaticul Dominic West, servește drept punct de interes pentru acest trailer nou, în care Lara, pare să fie îngrijorată de faptul că îl vede pe tatăl ei, peste tot.  Odată ce va descoperi dovezi despre viața ascunsă a tatălui ei, ea va merge până la marginea Pământului pentru a afla ce s-a întâmplat cu el. Este la fel de convingătoare și partea în care nepoliticosul Mathias Vogel (Walton Goggins), se opune total planurilor personajului principal. Atunci când Lara cade în ghearele organizației mortale Trinity, ea va trebui să-şi folosească toate abilitățile speciale pentru a supraviețui și a pentru a preveni un genocid global.Lara Croft, este fiica firavă şi independentă a unui aventurier milionar excentric, care a dispărut când ea era de abia o adolescentă. Acum, o tânără de 21 de ani, fără nici un scop real, Lara, navighează pe străzile haotice ale Londrei de Est, ca un curier de bicicletă, abia făcând faţă la plată chiriei în timp ce face cursuri la colegiu, rareori reușind să ajungă la şcoală. Hotărâtă să-și creeze propriul drum, ea refuză să moştenească imperiul global al tatălui său şi respinge ideea că tatăl ei a dispărut cu adevărat. Sfătuita să se confrunte cu faptele din trecut, Lara se hotărăşte să rezolve puzzle-ul misterios al morţii tatălui ei. Împotriva dorințelor ei, ea lasă tot ceea ce știe în urmă şi porneşte în căutarea destinației celei mai cunoscute a tatălui ei: un mormânt legendar pe o insulă mitică care ar putea fi undeva în largul coastei Japoniei. Dar misiunea ei nu va fi una ușoară. Dintr-o dată, mizele se transformă şi Lara, înarmată doar cu mintea ei ascuțită, credința oarbă și cu un spirit inconştient de aventură, trebuie să învețe să ajungă dincolo de limitele ei, în timp ce călătorește în necunoscut. Dacă va supraviețui acestei aventuri periculoase, şi-ar putea câștiga numele de Tomb Rider.

Poster Tomb Raider (2018) Alicia Vikander
Cu un scenariu conceput de Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel),  îl mai are în distribuţie şi pe Dominic West, Walton Goggins, Nick Frost și Daniel Wu.

Producţia Tomb Raider, este unul din cele mai anticipate filme din 2018 și ar trebui să ajungă în cinematografe pe 16 Martie 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.