Trailer Nou SEZONUL 4 STAR WARS REBELS: Finalul Este Aproape

Trailer Nou SEZONUL 4 STAR WARS REBELS: Finalul Este Aproape

Trailer Nou SEZONUL 4 STAR WARS REBELS: Finalul Este Aproape pentru banda de rebeli ce se opune expansiunii Imperiului Galactic.

Star Wars Rebels, cea mai recentă adaptare animată a celor de la Lucasfilm, a devenit un hit incontestabil. Şi pentru că orice este bun, ajunge şi la un final, este oficial: Sezonul 4, este ultimul.  Iar dacă ne gândim bine, acest lucru are sens. Cronologia serialului animat, începe să se apropie de perioada critică în care încep celelalte poveşti Star Wars, mai ales că totul în animaţia Lucasfilm, începe să semene cu perioada din Star Wars: A New Hope sau chiar prequel-ul, Rogue One: A Star Wars Story. Iar dacă încă nu erai sigur că acest minunat serial animat se va sfârşi, acest trailer nou este o indicație că ultimul sezon: Star Wars: Rebels, ar putea fi cel mai bun. Chiar dacă au mai rămas doar câteva episoade din Sezonul 4, suntem siguri că aşteptaţi cu nerăbdare concluzia finală, ce se pare că va fi epică. Iar dacă nu ne credeţi pe cuvânt, trailerul nou vine să susţină teoria noastră. Hera, ce a fost promovată la rangul de General, va avea un rol crucial în Sezonul 4. Inamicul numărul unu, Thrawn, este mai încrezător ca niciodată. El este convins că va distruge banda mică de rebeli ce se opune expansiunii Imperiului Galactic. Chopper, rămâne la fel de fidel şi comic pentru a detensiona momentele mai intense din serial, în timp ce primeşte o nouă tunsoare, Ezra, este pe cale să întâmpine cea mai întunecată forţă din Univers, alături de noi aliaţi.Aşa că, pregătiţi-vă, Star Wars Rebels este pe cale să lanseze ultimele episoade ale sezonului său final în luna februarie. Acest trailer pentru finalul serialului, este destul de epic, mai ales că prezintă cumva şi istoria echipei și în mod special, istoria lui Ezra, înainte de a se lansa într-o prezentare uimitoare a aventurii finale pe care o aşteptăm luna viitoare. Dar, în afară de ceea ce este evident în trailer, se întâmplă multe alte lucruri interesante. Vom vedea un personaj infam interpretat de Ian McDiarmid și multe alte surprize ascunse în interiorul scenelor. Sinopsisul oficial al Sezonului 4, spune cam aşa:
Când o nouă ameninţare imperială apare pe planeta Lothal, Ezra, conduce echipajul de rebeli înapoi pe planeta sa de origine, pentru a învinge forţele opresive ale Imperiului, aflate sub comanda vicleanului Amiral Thrawn. Prieteni vechi sunt reuniţi şi noi legende sunt făurite pe măsură ce serialul ajunge să dezvăluie concluzia sa epică.

Poster SEZONUL 4: STAR WARS REBELS

Star Wars Rebels, se va întoarce Luni, 19 Februarie, pe canalul Disney XD, cu o premieră ce va include două episoade lansate în fiecare luni, alături de marele final, care va fi, în esență, un film de 90 de minute.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.