Un Război Izbucneşte În Noul Trailer Pentru BLACK PANTHER

Un Război Izbucneşte În Noul Trailer Pentru BLACK PANTHER iar de acest lucru profită oponentul personajului principal din film.

În 2018, studiourile Marvel vor marca în mod oficial 10 ani de la începutul Universului Cinematic început cu Iron Man, iar cu această ocazie, studioul își aniversează anii de referință cu mult așteptatul Black Panther. Regizat și co-scris de Ryan Coogler, Black Panther, este debutul oficial într-un film solo al lui Chadwick Boseman, adică T’Challa, cel care a apărut pentru prima dată în 2016 în filmul Captain America: Războiul Civil. Povestea sa în filmul anterior al celor de la Marvel Studios, l-a plasat pe T’Challa în poziţia de a deveni rege al ţinutului Wakanda, după moartea tragică a tatălui său. După instalarea sa pe tron, T’Challa, îşi va înfrunta pretendentul la tron, pe Erik Killmonger (Michael B. Jordan). Căpitanul America: Războiul Civil, s-a încheiat cu imaginea sumară a lui T’Challa ce îl ascunde pe Steve Rogers (Chris Evans) și pe Bucky Barnes (Sebastian Stan) în regatul său îndepărtat, dar avansat din punct de vedere tehnologic. În timp ce fanii au avut parte de o privire scurtă a ţinutului Wakanda acoperit în ceață, ei vor avea acum șansa de a vedea cu adevărat lumea lui Black Panther, în filmul regizorului Coogler. Din moment ce Black Panther, are premiera în mai puţin de o lună, cei de la Marvel îşi continuă periplul promoţional pentru film, cu acest nou trailer fantastic.Poate că cel mai surprinzător lucru despre acest trailer, este faptul că încă nu dezvăluie prea multe despre intriga sau chiar despre personajul principal. Se pune mai mult accent pe oponentul lui T’Challa, Erik Killmonger, care provoacă supremația lui. Rolul principal în acest film, este de fapt cel al regizorului Ryan Coogler, care reuşeşte să ne atragă într-o lume pe care nu am văzut-o până acum în Universul Cinematic Marvel. Din punct de vedere vizual, filmul arată uimitor și sperăm ca povestea și personajele să fie la fel de puternice ca și cinematografia filmului. Dacă vor fi aşa, Black Panther, ar putea deveni un film cu adevărat special.
Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett, Forest Whitaker și Andy Serkis, fac parte din distribuţia noului film Marvel. Filmul Black Panther este regizat de Ryan Coogler și produs de Kevin Feige împreună cu Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Nate Moore, Jeffrey Chernov și Stan Lee, care au rolul de producători executivi.
Ryan Coogler şi Joe Robert Cole au scris scenariul.

Black Panther, ajunge în cinematografele din SUA pe 16 Februarie, 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.