WILL SMITH Va Reveni În Filmul BRIGHT 2 Alături De Regizorul DAVID AYER

WILL SMITH Va Reveni În Filmul BRIGHT 2 Alături De Regizorul DAVID AYER

WILL SMITH Va Reveni În Filmul BRIGHT 2 Alături De Regizorul DAVID AYER şi colegul său orc, interpretat de Joel Edgerton.

În ciuda multor dificultăţi şi a multor comentarii negative la adresa filmului Bright, se pare că ideea regizorului David Ayer, cunoscut pentru filmele Suicide Squad sau Training Day, va fi o franciză. În timp ce unele zvonuri spuneau încă de săptămâna trecută că cei de la Netflix, lucrează deja la o continuare a filmului Bright, serviciul de streaming a făcut știrea oficială doar recent, confirmând astfel că Will Smith şi Joel Edgerton, îşi vor relua rolurile în Bright 2. În plus, în timp ce primul film a venit cu un scenariu conceput de Max Landis, se pare că sequelul Bright, va fi scris și regizat de acelaşi David Ayer. Cei doi veterani, Eric Newman și Bryan Unkeless vor produce cel de al doilea film Bright. Filmul, are acţiunea plasată într-o lume alternativă din prezent, populată cu orcii, zânele și elfii, care trăiesc alături de oameni. Primul film se învârtea în jurul primului polițist orc (Joel Edgerton), care alături de ofițerul de poliție interpretat de Will Smith, se implică într-un complot terifiant între diferite rase, pentru a împiedica întoarcerea unei puteri superioare întunecate.



Bright, a fost un film surprinzător, ce are loc în doar câteva locații, cu o mulțime de împuşcături și de încurcături care evidenţiază prietenia şi încrederea ce se formează între personajele interpretate de Joel Edgerton și Will Smith. Este aici cu siguranță o oportunitate pentru o franciză populară, așa că suntem mereu interesaţi să vedem ce va face regizorul David Ayer cu această poveste. Iar dacă recenziile filmului nu par să conteze pentru cei de la Netflix, serviciul de streaming susține că Bright este cea mai vizionată producţie Netflix, din prima săptămână de lansare și spune că Bright, este cel mai popular film pe plan internațional.

Se pare că regizorul David Ayer, a primit destulă libertate creativă de la cei de la Netflix, aşa că aşteptăm cu nerăbdare filmul Bright 2. Într-un mod amuzant, iată şi clipul prin care cei de la Netflix, anunţă viitorul film Bright 2.



Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.