Cineastul JOSS WHEDON Se Retrage De La Regia Filmului BATGIRL

Cineastul JOSS WHEDON Se Retrage De La Regia Filmului BATGIRL

Cineastul JOSS WHEDON Se Retrage De La Regia Filmului BATGIRL şi declară că nu a reuşit să termine scenariul filmului cu eroina DC.

Filmul regizorului Joss Whedon, Batgirl, se pare că s-a terminat înainte de a începe. Știrile despre filmul Batgirl, au izbucnit anul trecut în primăvară, când cei de la Warner Bros. și DC Entertainment, au declarat oficial că lucrează la un film Batgirl, ştire ce a fost întâmpinata cu bucurie și anticipare de către fani. Dar, probabil cea mai interesantă ştire a fost dezvăluita câteva luni mai târziu, când Warner Bros. a anunţat că acelaşi regizor, Joss Whedon, va prelua cârma regiei filmului Justice League, după ce regizorul original, Zack Snyder, s-a retras din cauza unor probleme personale. Iar după toate aceste întâmplări, iată că regizorul filmului Avengers, Joss Whedon, iese din proiectul Batgirl. Vorbind cu cei de la THR, Joss Whedon, spune că a avut probleme în realiza scenariul pentru ceea ce ar putea fi povestea unui film Batgirl, și a declarat:
„Batgirl este un proiect interesant, iar cei de la Warner şi DC, au fost parteneri de încredere în această colaborare și m-au susținut în totalitate. Mi-au trebuit câteva luni de zile să-mi dau seama că nu voi reuşi să fac o poveste demnă de acest personaj fantastic. Sunt recunoscător președintelui DC, Geoff Johnson și lui Toby Emmerich, dar și tuturor celor care au fost foarte primitori. Dar, nu cred că există un cuvânt mai adecvat pentru acest lucru decât „totul a eșuat”.
Joss Whedon
Conform celor de la THR, Josh Whedon, nu a reuşit să conceapă o poveste viabilă pentru Batgirl, chiar după ce a trecut un an de la preluarea scenariului. În plus, în urma succesului fantastic al filmului Wonder Woman, surse din industrie notează că Joss Whedon și cei de la WB s-ar fi confruntat cu o problemă: este oare Batgirl un personaj mai popular decât Wonder Woman? Ar avea succes un film despre o super-eroina regizat de un bărbat, în loc să ofere acea ocazie unei femei. Ceea ce este probabil adevărat.
În timp ce am fi fost interesaţi să vedem ce ar face Joss Whedon cu acest personaj, este clar că cineastul a muncit din greu fără nici un rezultat. Surse din interiorul studioului, spuneau la începutul acestei săptămâni, că filmul Batgirl, este pe lista filmelor DC ce vor începe filmările imediat. Fie aceste zvonuri au fost greşite, fie că cei de la Warner Bros. intenţionează să păstreze Batgirl ca o prioritate, în timp ce caută un nou regizor.
Aceasta din urmă pare a fi o opțiune mai bună și având în vedere relația pozitivă a celor de la Warner cu regizoarea lui Wonder Woman, Patty Jenkins, sperăm că se vor concentra pe găsirea unui regizor de sex feminin pentru a aduce o viziune creativă unică filmului Batgirl.

În ceea ce îl privește pe Joss Whedon, nu este clar dacă el va rămâne în Universul celor de la DC, sau dacă va trece la alte proiecte. Dar, după cum a declarat cineastul şi în trecut, probabil va lua cu adevărat o pauză de la regia filmelor cu supereroi.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.