În Primul Trailer Pentru SKYSCRAPER: Curajul Lui DWAYNE JOHNSON Nu Are Limite

În Primul Trailer Pentru SKYSCRAPER: Curajul Lui DWAYNE JOHNSON Nu Are Limite

În Primul Trailer Pentru SKYSCRAPER: Curajul Lui DWAYNE JOHNSON Nu Are Limite atunci când trebuie să-și salveze familia prinsă în interiorul unei clădiri în flăcări.

Acţiunea din filmul Skyscraper, este stabilită într-un zgârie-nori masiv din China, şi urmărește povestea unui bărbat cu o misiune dificilă, ce trebuie să se confrunte cu o serie de circumstanțe teribile. Fost lider FBI al unei echipe de salvare a ostaticilor și veteran de război cu o dizabilitate, Will Ford (Dwayne Johsnon), evaluează în prezent securitatea clădirilor zgârie-nori. În timpul unei misiuni din China, unde evaluează cea mai înaltă clădire din lume, lucrurile iau o întorsătură interesantă iar clădirea supusă inspecţiei, ajunge în flăcări. El este principalul suspect şi este condamnat pentru crimă. Aflat într-o cursă contra-cronometru, Will trebuie să-i găsească pe cei responsabili, să-și spele reputația și să-și salveze familia, care este prinsă în interiorul clădirii deasupra zonei de risc a incendiului.Filmul îi reunește pe Dwayne Johnson şi pe regizorul Rawson Marshall Thurber (We’re the Millers), după ce cei doi au lucrat împreună la comedia Central Intelligence, în care a jucat Dwayne Johnson alături de Kevin Hart. Regizorul Thurber, s-a lansat în cinematografie cu comedia Dodgeball din 2004, și a găsit din nou succesul comercial cu comedia din 2013, We’re The Millers. Skyscraper, este interesant prin faptul că este un adevărat blockbuster de studio, şi probabil un proiect de suflet pentru regizor, întrucât el este singurul scenarist al filmului. Iar primul trailer, arată destul de bine, luând în considerare faptul că producţia nu a avut parte de o promovare intensă, iar trailerul nu dezvăluie prea multe despre povestea personajului principal interpretat de Dwayne Johnson.

Poster Skyscraper 2018
Filmul mai are în distribuţie actori ca Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor, Roland Møller și Chin Han.

Skyscraper, ar trebui să ajungă în cinematografe pe data de 13 Iulie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.