JURASSIC WORLD 3 Se Află Deja În Lucru Şi Are Data De Lansare Confirmată

JURASSIC WORLD 3 Se Află Deja În Lucru Şi Are Data De Lansare Confirmată

JURASSIC WORLD 3 Se Află Deja În Lucru Şi Are Data De Lansare Confirmată pentru a încheia trilogia nouă lansată de Universal.

Continuarea celor de la Universal Pictures, Jurassic World: Fallen Kingdom, va ajunge în cinematografe pe data de 22 Iunie anul acesta, dar, studioul priveşte deja câțiva ani în viitor pentru o altă producţie din această franciză reînnoită. Filmul Jurassic World 3, se află deja în lucru și va ajunge în cinematografe în aproximativ trei ani. Arhitectul contemporan al francizei renăscute, cineastul Colin Trevorrow, care a scris și a regizat primul film în 2015 și acționează în calitate de co-scriitor şi producător executiv la Jurassic World: Fallen Kingdom, va completa trilogia nouă Jurassic World. De data aceasta, o va avea pe Emily Carmichael (Pacific Rim Uprising), ca şi partener pentru viitorul scenariu. Colin Trevorrow și Carmichael, vor prelua povestea de acolo de unde o va lăsa filmul regizorului J.A. Bayona, în această vară. Evident, legendarul Steven Spielberg, va reveni în calitate de producător executiv, alături de Frank Marshall și Pat Crowley, care se vor întoarce în rolul lor de producători. Noua franciză Jurassic World, ce are încasări mondiale de 1,67 miliarde de dolari, a pus la dispoziția producătorilor un buchet de noi dimensiuni şi dinozauri noi, astfel încât se așteaptă că tendința francizei să continue. Și va continua pe 11 Iunie 2021.În ceea ce privește complotul lui Jurassic World 3, nu vă așteptați să auziți prea multe despre film decât după ce Jurassic World: Fallen Kingdom, va ajunge în cinematografe. Cu toate acestea, cea de-a treia tranșă nu este o surpriză, deoarece Colin Trevorrow și Universal Pictures au vorbit anterior despre această nouă poveste a filmelor ca despre o trilogie planificată. În ceea ce o privește pe noua scenaristă Emily Carmichael, pe lângă povestea născocită din Pacific Rim Uprising, ea este cea care va scrie povestea pentru filmul SF, The Black Hole, ce îl va avea regizor pe Joseph Kosinski.
În Jurassic World: Fallen Kingdom, o erupție vulcanică amenință dinozaurii rămași pe insula Isla Nublar, unde creaturile au rătăcit libere timp de mai mulți ani după dispariţia parcului tematic cunoscut sub numele de Jurassic World. Claire Dearing (Bryce Dallas Howard), fostul manager al parcului, a înființat acum Grupul de protecție Dinosaur, o organizație dedicată protecției dinozaurilor. Pentru a-și ajuta cauza, Claire îl recrutează pe Owen Grady (Chris Pratt), un fost antrenor al dinozaurilor din parc, pentru a preveni dispariția totală a dinozaurilor. Continuarea rebootului cu încasări de peste 1,6 miliarde de dolari Jurassic World, va spune povestea personajelor interpretate de Chris Pratt și Bryce Dallas Howard, dintr-o altă perspectivă.

Jurassic World 3 (2021)

Jurassic World: Fallen Kingdom, ajunge în cinematografe pe 22 Iunie 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.