MISSION IMPOSSIBLE 6 - FALLOUT: Primul Trailer Ne Tachinează Cu Un Film Fantastic

MISSION IMPOSSIBLE 6 – FALLOUT: Primul Trailer Ne Tachinează Cu Un Film Fantastic

MISSION IMPOSSIBLE 6 – FALLOUT: Primul Trailer Ne Tachinează Cu Un Film Fantastic şi cascadorii nemaivăzute până acum în franciză.

De vreme ce franciza Mission: Impossible, deţine deja un premiu onorific pentru cele mai bune cascadorii ale tuturor timpurilor realizate pe peliculă, era de aşteptat ca noul film să conţină cascadorii ce ne vor lăsa cu gura căscată. Primul trailer pentru filmul Mission: Impossible – Fallout, sugerează că cea de-a 6-a producţie a francizei, se va ocupa direct de repercusiunile din filmul anterior Mission: Impossible – Rogue Nation.  Se ştie foarte bine că actorul Tom Cruise, şi-a riscat viaţa pentru realizarea acestor filme, mai ales cele din seria Mission: Impossible.  Aceste filme fantastice, l-au purtat pe actor în cel mai rapid tren din lume, pe cele mai înalte clădiri și l-au atârnat de cele mai impozabile avioane care există. Tom Cruise, care a ajuns la vârsta de 55 de ani, a declarat că îşi asumă aceste riscuri, deoarece audiența poate să-și dea seama când pe peliculă, este un cascador, sau când este el, așa că actorul este mai mult decât dispus să-și asume riscuri, doar pentru divertismentul nostru. Regizorul Christopher McQuarrie, sare peste standardele filmelor anterioare şi chiar se depășeste pe sine de data aceasta. De altfel, regizorul Christopher McQuarrie, marchează şi un eveniment în această franciză, fiind primul regizor care conduce două filme Mission Impossible la rând, după ce a scris și a dirijat Mission: Impossible – Rogue Nation, care a fost o producție dificilă, dat fiind faptul că data lansării filmului, a fost mutată.Dar, McQuarrie și echipa sa, au realizat probabil cel mai bun film din franciza. MI: Fallout, urma să fie lansat mai devreme în acest an, dar rănirea lui Tom Cruise, a întârziat producția iar filmările s-au lungit cu încă o lună. Dar, nu trebuie să vă faceți griji, regizorul Christopher McQuarrie, dovedeşte că se descurcă bine sub presiune, iar acest film arată absolut dinamită. Adăugarea lui Henry Cavill la mix-ul distribuţiei, a fost o lovitură de geniu și știm că această continuare aduce personajul lui Michelle Monaghan, din Mission: Impossible 3. Va fi interesant să vedem cum continuă acest sequel.  Mission: Impossible, este o franciză care s-a îmbogățit odată cu înaintarea în vârstă, deoarece fiecare regizor a adus sensibilitățile sale unice la material și aşteptăm să vedem cum regizorul McQuarrie, va schimba lucrurile pentru a doua oară. Din aspectul acestui trailer, a făcut o treabă minunată. Acesta ar putea fi cel mai uimitor film al francizei, mai ales că povestea recontextualizată a lui Ethan Hunt, pare să fie ceva nou în întreaga franciză.

Cele mai bune intenții, vin de multe ori să te bântuie. MISIUNEA: IMPOSIBILĂ – FALLOUT, îl găsește pe Ethan Hunt (Tom Cruise) și pe echipa lui FMI (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) alături de alți aliați familiali (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) într-o cursă împotriva timpului, după ce o misiune a mers prost.
Din distribuţia filmului Mission: Impossible – Fallout, mai fac parte Rebecca Ferguson, Henry Cavill, Vanessa Kirby, Simon Pegg, Michelle Monaghan, Sean Harris, Ving Rhames, Alec Baldwin, Sian Brooke și Angela Bassett.
Poster Mission: Impossible - Fallout (2018)

Mission: Impossible – Fallout, este programat să ajungă în cinematografele din jurul lumii pe 27 iulie 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.