Noul Trailer INCREDIBLES 2 Prezintă Prima Familie De Super-Eroi De La Pixar

Noul Trailer INCREDIBLES 2 Prezintă Prima Familie De Super-Eroi De La Pixar

Noul Trailer INCREDIBLES 2 Prezintă Prima Familie De Super-Eroi De La Pixar ce se loveşte de data aceasta de probleme mai domestice.

Acum aproape 14 ani, scriitorul şi regizor Brad Bird, a adus pentru prima oară la viață personajele celor de la Pixar din filmul animat The Incredibles. Acum, după un succes colosal, animaţia extrem de anticipată îl va readuce pe Brad Bird și Familia Parrs în Incredibles 2. Primul trailer al filmului este acum disponibil şi online, prin amabilitatea celor de la Disney și Pixar. Şi odată cu acest nou trailer vine şi spectacolul fantastic al filmului. Intriga se învârte în jurul lui Elastigirl, care este tot mai solicitată, lăsându-l pe Mr. Incredible acasă pentru a îşi face datoria de părinte. Ne place totul în noul trailer, mai ales că continuarea ne va arăta incredibila evoluţie a unui super-erou și ideea lor de a reevalua ceea ce este important în viața lor. În primul film, Mr. Incredible, a învățat că familia lui este mult mai importantă decât rolul său de super-erou, iar în Incredibles 2, ideea continuă, oferindu-i o problemă ce nu poate fi cucerită cu super-puteri. În timp ce sperăm că vom vedea mai multe despre povestea lui Elastigirl, ne place ideea prezentată de cineastul Brad Bird în această continuare.Acţiunea din film se petrece imediat după evenimentele din primul film și se va concentra mai mult pe Helen Parr aka. Elastigirl (Holly Hunter) în timp ce Bob aka Dl. Incredibil (Craig T. Nelson), rămâne acasă pentru a ajuta la creşterea şi educarea bebeluşului Jack-Jack.  Toată familia preferată de super-eroi revine în Incredibles 2, dar că de data aceasta, Helen (Holly Hunter), se află în centrul atenției, lăsându-l pe Bob (Craig T. Nelson), acasă cu Violet (Sarah Vowell), pentru a naviga în eroica aventură zilnică a vieții „normale”. Este o tranziție dificilă pentru toată lumea, făcută mai strictă de faptul că familia încă nu știe de super-puterile emergente ale lui Jack-Jack.
Atunci când un nou personaj negativ plănuieşte un complot strălucitor și periculos, familia și Frozone (Samuel L. Jackson), trebuie să găsească o modalitate de a colabora din nou, ceea ce este mai ușor de zis decât de făcut, chiar și atunci când toți sunt incredibili.

The Incredibles 2 (2018) Poster
Regizat de Brad Bird (Iron Giant, The Incredibles), filmul are în distribuţie vocile actorilor Samuel L. Jackson, Holly Hunter, John Ratzenberger, Craig T. Nelson, Sarah Vowell şi Huck Milner.

Incredibles 2, ajunge în cinematografe pe 15 iunie 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.