Primul Trailer SOLO: A STAR WARS STORY Prezintă Aventurile Faimosului Mercenar

Primul Trailer SOLO: A STAR WARS STORY Prezintă Aventurile Faimosului Mercenar

Primul Trailer SOLO: A STAR WARS STORY Prezintă Aventurile Faimosului Mercenar HAN SOLO într-o poveste fantastică de la originile personajului.

Iată că într-un final, cei de la Disney și Lucasfilm au lansat primul trailer pentru filmul spinoff din universul Star Wars, dedicat în totalitate unui singur personaj: Han Solo. Filmul ce ajunge în cinematografe prin luna Mai, se intitulează Solo: A Star Wars Story, şi este probabil unul din cele mai anticipate filme de anul acesta, probabil şi din cauza câtorva probleme pe care le-a avut, dar şi din cauză că aduce unul din cele mai populare personaje ale francizei. Filmul îl are pe actorul Alden Ehrenreich, în rolul unui Han Solo mai tânăr, un rol iconic ce a fost interpretat de Harrison Ford. Solo: A Star Wars Story, prezintă primele aventuri ale celebrului mercenar, în timp ce ne va arăta cum s-a întâlnit cu Chewbacca sau cu Lando Calrissian (Donald Glover), şi evident, cum a ajuns Han Solo să intre în posesia navei Millennium Falcon. Probabil că l-ați văzut până acum în diferite imagini pe internet. Poate că ai văzut câteva cadre în spotul scurt ce a fost prezentat la Super Bowl. Totuşi, iată că primul trailer complet, vine să ne încânte cu cadre fantastice de acţiune din cel de-al doilea film spin-off Star Wars. Trailerul ne introduce direct în atmosfera Star Wars şi prezintă un tânăr încrezător Han Solo, cu personajul Qi’Ra, interpretat de Emilia Clarke, mentorul Tobias Beckett interpretat de Woody Harrelson, alături de Chewbacca și Donald Glover în rolul făcut faimos în trilogia originală de Billy Dee Williams: Lando Calrissian în versiunea tânără. Există și câteva cadre fantastice cu nava Millennium Falcon, de pe vremea când era doar o simplă navă de contrabandă.Filmul spinoff Star Wars, a fost destul de prins în dileme publice prin probleme sale de producție, după ce regizorii Phil Lord și Chris Miller, au fost concediaţi de la conducerea filmului din cauza diferențelor creative, chiar cu trei săptămâni înainte de terminarea filmărilor. Lucasfilm, a reluat filmările ulterior, după ce cineastul Ron Howard, a preluat regia filmului, lucrând după scenariul creat inițial de Lawrence Kasdan și fiul său Jon Kasdan. Solo: A Star Wars Story, marchează de fapt al doilea efort pentru un film spinoff al celor de la Lucasfilm, la ceea ce inițial au fost concepute ca povestiri de tip „antologie” realizate după evenimente majore care nu au loc în cronologia episodică a universului Star Wars. Aceste filme, vor spune cu totul alte poveşti decât cele pe care le ştim noi. Primul a fost Rogue One: A Star Wars Story, care a fost o poveste despre echipa specială care a furat planurile pentru Steaua Morții în evenimentele ce au dus la o nouă speranță. Cronologia noului film Solo: A Star Wars Story, precede acest film, dar, evident, are loc după evenimentele prezente în cele trei filme prequel.
Călătoriți într-o galaxie îndepărtată, alături de nava Millennium Falcon, în filmul „Solo: A Star Wars Story”, o nouă aventură uimitoare cu cel mai iubit mercenar din galaxie. Printr-un șir de evadări îndrăznețe din lumea interlopă întunecată, tânărul Han Solo, se întâlnește cu viitorul său copilot Chewbacca și îl întâlnește pe jucătorul notoriu Lando Calrissian, într-o călătorie fantastică ce va stabili cursul unuia dintre eroii cel mai populari ai universului Star Wars.

Filmul spinoff Star Wars, ce va aduce pe ecrane povestea din tinereţe a mercenarului Han Solo, îi are în distribuţie pe Alden Ehrenreich în rolul titular, alături de Donald Glover ca Lando Calrissian și Joonas Suotamo ca Chewbacca. Ei sunt însoţiţi de Woody Harrelson, Paul Bettany, Warwick Davis, Emilia Clarke, Thandie Newton, Clint Howard și Phoebe Waller-Bridge.

Solo: A Star Wars Story, are povestea setată înaintea evenimentelor din trilogia inițială Star Wars, şi urmează să ajungă în cinematografe din 25 Mai 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.