RAMPAGE: În Noul Trailer DWAYNE JOHNSON Face Echipă Cu O Gorilă Uriaşă

RAMPAGE: În Noul Trailer DWAYNE JOHNSON Face Echipă Cu O Gorilă Uriaşă

RAMPAGE: În Noul Trailer DWAYNE JOHNSON Face Echipă Cu O Gorilă Uriaşă pentru a vâna alte creaturi imense modificate genetic.
De câte ori un film cu Dwayne Johnson în rolul principal ajunge în cinematografe, știi că va fi un blockbuster. Jumanji: Welcome To The Jungle, a ajuns să fie un succes uriaș la box-office și în ciuda faptului că nu a fost primit prea bine de către fani, un sequel pentru Jumanji, este deja în lucru. Dar, există un film de acțiune mult mai mare cu Dwayne Johnson, ce ajunge în cinematografe anul acesta. Megaproducţia Rampage, transformă jocul clasic cu același nume într-un spectacol pentru marele ecran, cu monștri modificați genetic, ce crează haos total în Statele Unite. Şi cine putea să salveze situaţia decât Dwayne Johnson. Cel mai recent film de aventură şi de acțiune al magnificului Dwayne Johnson, îl reuneşte cu regizorul filmului San Andreas, Brad Peyton. Inspirat de jocul video din 1980, Rampage, îl are pe Dwayne Johnson în rolul unui primatolog pe nume Davis Okoye, care împarte o legătură destul de strânsă cu George, o gorilă remarcabil de inteligentă, care a fost în grijă sa de la naștere. Dar atunci când un experiment genetic eşuat transformă această gorilă blândă într-un monstru înfricoșător, Dwayne Johnson (Davis Okoye), este pregătit să salveze situaţia. Pentru a înrăutății lucrurile, apar și alți prădători de dimensiuni considerabile. Pe măsură ce acești monștri modificaţi genetic distrug totul în calea lor, personajul lui Dwayne Johnson, trebuie să oprească o catastrofă globală şi pe creatura ce a fost odată prietenul lui.Noul trailer pentru filmul Rampage, aduce cu sine mult mai mult haos și ne oferă puţin mai multe detalii despre poveste, pe lângă faptul că majoritatea clădirilor pe care le vedem, vor fi distruse de creaturile uriașe. Din fericire, filmul nu pare să se i-a prea în serios. Cu toate acestea, aparent, filmul are parte şi de mult umor. Noul trailer ne oferă informații suplimentare despre modul în care se desfășoară acest fenomen sălbatic și bineînțeles, totul se datorează mulțumită unei corporații majore, condusă de Malin Akerman, care se intersectează cu lucruri ce nu ar trebui disturbate: modificările genetice. În acest caz, ei cred că au creat o nouă formă de selecție naturală și de aceea avem o gorilă uriașă, un lup pregătit de luptă și un aligator imens. Poate că Rampage arată că ar avea un subiect mai fantastic decât cea mai recentă colaborare a regizorului Brad Peyton cu Dwayne Johnson din San Andreas, dar, din moment ce în zilele noastre se vorbeşte pe bune de clonarea maimuţelor, de ce nu ar fi şi modificarea genetică a unor animale un subiect interesant.

În film mai joacă Naomie Harris, Malin Akerman, Jake Lacy, Joe Manganiello și Jeffrey Dean Morgan, precum și P. J. Byrne, Marley Shelton, Breanne Hill, Jack Quaid, și Matt Gerald.

Filmul RAMPAGE, regizat de Brad Peyton, este programat să ajungă în cinematografe pe 20 Aprilie 2018.
Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.