Trailer Complet FAHRENHEIT 451 Distopia SF Dintr-un Viitor Fără Cărți

Trailer Complet FAHRENHEIT 451 Distopia SF Dintr-un Viitor Fără Cărți

Trailer Complet FAHRENHEIT 451 Distopia SF Dintr-un Viitor Fără Cărți film realizat de HBO după romanul clasic scris de autorul Ray Bradbury.

Fahrenheit 451, scris în 1953, este un roman aparținând genului science-fiction scris de autorul american Ray Bradbury. Romanul prezintă o societate futuristă în care cărțile sunt interzise, iar pompierii au rolul de a găsi și arde cărțile. Titlul provine de la temperatura la care se aprinde hârtia obișnuită. Cei de la HBO, s-au hotărât să ecranizeze această poveste într-un nou film Fahrenheit 451, ce a lansat şi primul trailer complet. Adaptat și regizat de Ramin Bahrani, împreună cu scenaristul Amir Naderi, filmul îl are pe Michael B. Jordan ca protagonist principal în rolul pompierului Guy Montag, alături de superiorul său, căpitanul Beatty, interpretat de Michael Shannon. Bazat pe cartea lui Ray Bradbury, filmul Fahrenheit 451, îl are în centrul atenţiei pe Montag, pompierul care arde cărți fără a se gândi la consecinţe, asta până când începe să pună întrebări despre ce înseamnă munca lui pentru societate. Iar din primul trailer complet lansat de cei de la HBO, ne dăm seama că filmul va arată grozav. Probabil este şi o actualizare inteligentă a materialului sursă scris de Bradbury, care ar trebui să aibă un impact asupra noi generaţii. Și totuși nu putem să nu simţim puțin regret faţă de faptul că filmul a fost retrogradat la o lansare pentru un singur serviciu de televiziune: HBO. Da, un film ce este o adaptare a unei cărți clasice scifi despre arderea cărților nu va face un miliard de dolari în întreaga lume. Dar, acest film cu acest tip de subiect inteligent despre societate, are un mesaj puternic. Fără îndoială, un film ce este realizat după o carte pe care toată lumea trebuie să o citească în școală, ar fi avut nevoie de o lansare teatrală în cinematografele din jurul lumii.Iată şi sinopsisul oficial al filmului:
Guy Montag este un pompier ca oricare altul. În lumea sa, unde regulile de televiziune și literatura de specialitate se află în pragul dispariției, pompierii declanșează incendii în loc să le stingă. Misiunea lui este de a distruge cele mai ilegale mărfuri, cartea tipărită, împreună cu toate casele în care sunt ascunse aceste obiecte. Montag, nu pune la îndoială distrugerea și suferinţa cauzată de acțiunile sale, întorcându-se în fiecare zi la viața sa liniştită și la soția lui blândă, Mildred, care își petrece toată ziua cu familia ei. Totuşi, Montag, se întâlnește cu o vecină excentrică pe nume Clarisse (Sofia Boutella), ce îl introduce într-un trecut în care oamenii nu trăiau în frică și vedeau lumea prin ideile din cărți, în loc de nebunia prezentată în mass-media prin intermediul televizoarelor. Atunci când soţia sa încearcă să se sinucidă și vecina Clarisse dispare brusc, Montag, începe să pună la îndoială tot ce cunoaşte despre lumea sa. Începe să caute şi să găsească cărţi ascunse chiar în casa lui și când este descoperit, pompierul trebuie să fugă pentru viața lui.

Filmul va fi lansat de HBO în luna Mai, și mai are în distribuţie actori ca Sofia Boutella, Laura Harrier, Keir Dullea, Martin Donovan, Grace Lynn Kung și Jane Moffatt.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.