VENOM: Primul Trailer Dezlănțuie Personajul Interpretat de TOM HARDY

VENOM: Primul Trailer Dezlănțuie Personajul Interpretat de TOM HARDY

VENOM: Primul Trailer Dezlănțuie Personajul Interpretat de TOM HARDY fără a scoate la iveală prea multe detalii despre intriga filmului.

Bazat pe personajul celor de la Marvel Comics, filmul este condus de regizorul filmului Zombieland și Gangster Squad, Ruben Fleischer, și îl are pe fantasticul Tom Hardy în rolul antieroului Venom. Detaliile despre intriga filmului au fost destul de rare și nu știm cum va exista acest film în interiorul propriului său univers. S-a spus că filmul Venom, nu va avea nici o legătură cu Universul Cinematic Marvel. Dar, după cum ştie toată lumea, în benzile desenate, personajul Venom, are legături strânse cu Spider-Man. Pentru cei care nu știu, în benzile desenate, Spider-Man, intră în contact cu un simbiot extraterestru. Acest simbiot, îi conferă putere crescută și plase web nelimitate. Cu toate acestea, simbiotul provoacă și agresivitate crescută. Când Spider-Man scapă de simbiot, acesta îl găsește pe rivalul său Eddie Brock, îl acaparează și astfel Brock devine Venom, motiv pentru care Venom, deţine puterile lui Spider-Man și seamănă cu o versiune grotescă a lui Spidey. Tot ce s-a spus despre acest film, este că producţia lui Ruben Fleisher, ar putea merge într-o direcție complet diferită.Este clar că cei de la Sony doresc să găsească o cale de urmat cu toate personajele din universul Spider-Man, chiar dacă au intrat într-un acord de împărtășire a personajului Spider-Man, cu studiourile Marvel. Ce înseamnă asta pentru acest film Venom, rămâne de văzut. Acest teaser trailer, ne oferă doar câteva imagini şi cadre simple, fără a intra prea mult în povestea personajului. Nu vedem simbiotul în acțiune, asta pentru că filmările s-au finalizat doar cu câteva săptămâni în urmă. Totuși, este puțin dezamăgitor să vedem primul trailer pentru mult-așteptatul film Venom, doar pentru a nu vedea măcar un cadru cu personajul principal costumat. Va fi interesant să vedem cum este manipulat personajul. Regizorul Sam Raimi, a fost forțat de cei de la Sony să includă personajul Venom în filmul „Spider-Man 3”, unde a fost interpretat de Topher Grace. Totuşi, insuccesul lui Spider-Man 3, care a demonstrat lipsa de entuziasm pentru acest personaj. Un film Venom, ar putea fi un eveniment destul de bun, dar există multe modalități în care acest film ar putea să nu funcţioneze la public.

Oricum va fi, Venom, are un scenariu conceput de patru scenarişti: Scott Rosenberg, Jeff Pinkner, Kelly Marcel și Will Beal.

Filmul ar trebui să ajungă în cinematografe pe 5 Octombrie, iar distribuţia este complectată de actori precum Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze și Reid Scott.
Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.