BRAD PITT Şi LEONARDO DiCAPRIO Confirmaţi Oficial În Următorul Film Al Lui TARANTINO

BRAD PITT Şi LEONARDO DiCAPRIO Confirmaţi Oficial În Următorul Film Al Lui TARANTINO

BRAD PITT Şi LEONARDO DiCAPRIO Confirmaţi Următorul Film Al Lui TARANTINO ce se intitulează oficial Once Upon A Time In Hollywood.

Viitorul film al regizorului genial Quentin Tarantino, începe să prindă formă. Am aflat acum câteva luni că regizorul lui Kill Bill, a terminat un scenariu nou și că intenţionează să filmeze o o poveste tangențială legată de uciderea lui Sharon Tate. Detaliile s-au limitat la acest lucru, dar cei de la Sony Pictures, nu au rezistat să nu anunţe oficial titlul filmului, un sinopsis şi o distribuţie iniţială pentru film, oferindu-ne informaţii oficiale într-un comunicat de presă, ce confirmă apariţia lui Leonardo DiCaprio în rolul principal, alături de Brad Pitt, în filmul Once Upon A Time In Hollywood. Acesta este titlul noului film Quentin Tarantino, iar sinopsisul spune cam aşa:
„O poveste care are loc în Los Angeles în 1969, la apogeul fenomenului hippy din Hollywood. Cele două personaje principale sunt Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), un fost star al unui serial de televiziune și cascadorul său, dublura Cliff Booth (Brad Pitt). Ambi se luptă să-şi clădească o carieră într-un Hollywood pe care nu-l mai recunosc. Dar Rick, are o vecină foarte apropiată … frumoasa Sharon Tate.”
Sharon Tate, a fost o actriță americană, care a fost nominalizată pentru premiul cinamatografic Golden Globe. Sharon, era considerată în acel timp ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din lume, simbolul frumuseții anilor 1960. Moartea ei brutală, a intrat sub numele de „Crimele-Tate-LaBianca” în istoria criminalisticii americane. În timp ce zvonurile anterioare îl priveau pe Tom Cruise pentru un rol, el nu este menționat în acest comunicat de presă.Nu este clar dacă Tom Cruise a ajuns în final să adere la acest proiect, sau dacă negocierile sunt încă în curs de desfășurare. Se pare că actriţa Margot Robbie este dispusă să joace rolul Sharon Tate. Tom Cruise, ar fi fost distribuiţi pentru a interpreta rolul unui procuror, iar însuşi Tarantino, a declarat că are deja stabilit un rol de sprijin pentru Al Pacino. În mintea tuturor, a rămas un mare semn de întrebare, dacă acest film va continua cu această distribuție ideală în urma dezvăluirilor actriţei Uma Thurman, care a povestit niște lucruri tulburătoare de pe platourile de filmare ale filmului Kill Bill, unde a fost pusă în pericol în timpul unei cascadorii. Actriţa și-a clarificat ulterior povestea pentru a diminua vina asupra lui Tarantino și a oferit un interviu separat, unde și-a asumat responsabilitatea, dar cu siguranță a adus unele probleme neliniștitoare în centrul atenţiei. Leonardo DiCaprio și Brad Pitt, vor colabora din nou cu Tarantino, după ce au lucrat împreună cu el la Django Unchained (2012), respectiv Inglourious Basterds (2009). Această distribuţie este cu siguranță una ideală și suntem foarte curioşi să vedem cum va arăta şi restul distribuţiei. Leonardo DiCaprio, este renumit în privința rolurilor sale și nu a lucrat absolut nimic încă de la filmul The Revenant, care i-a adus în cele din urmă un premiu Oscar. Între timp, Brad Pitt, a terminat filmul sci-fi al lui James Gray: Ad Astra. Totuşi, noul film Once Upon A Time In Hollywood, marchează un alt fel de premieră în cariera lui Tarantino: este primul său film fără Harvey Weinstein. După dezvăluirile despre comportamentul dezgustător al lui Weinstein, Tarantino, a renunţat la compania de producţie a lui Harvey Weinstein şi a făcut echipă cu cei de la Sony Pictures.

Producătorul a dezvăluit în comunicatul de presă că lucrează la acest scenariu de cinci ani și declară că: „Sunt foarte încântat să spun povestea unui Hollywood care nu mai există de mult”, a remarcat Tarantino, adăugând: „Și nu cred că pot fiu mai fericit de echipa dinamică DiCaprio & Pitt.”

Once Upon A Time In Hollywood, are stabilită data de lansare în cinematografe pentru data de 9 August 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.