COBRA KAI: Continuă Saga KARATE KID În Noul Trailer Complet

COBRA KAI: Continuă Saga KARATE KID În Noul Trailer Complet

COBRA KAI: Continuă Saga KARATE KID În Noul Trailer Complet ce aduce vechi rivalităţi direct într-o eră modernă prin intermediul celor de la YouTube Red.Peisajul

Peisajul variat al televiziunii, a prins cumva febra molipsitoare de a reface seriale vechi, dar aici, avem parte de un serial ce ar putea fi de fapt distractiv. YouTube Red, revigorează povestea din clasicul film Karate Kid şi o aduce într-un nou peisaj mai modern sub titulatura de Cobra Kai. Starurile din filmul original Ralph Macchio și William Zabka, îşi vor relua rolurile în acest serial original, şi după cum vom vedea, doar personajul Johnny Zabka, este încă implicat în arte marţiale, învățând o nouă generație de luptători.
Acești veterani ai francizei, vor fi alături de nou-venitul Xolo Maridueña în rolul lui Miguel Diaz, o victimă a agresiunii în liceu, care găsește sanctuar sub tutela lui Johnny Zabka. În distribuţie mai avem nume ca Tanner Buchanan în rolul fiului lui Johnny, Robby Keene, care se străduiește să nu urmeze pașii tatălui său, pe Courtney Henggeler în rolul soției lui Daniel și partenerul de afaceri, Mary Mouser, în rolul fiicei lor, Samantha, și Ed Asner, cel care joacă rolul tatălui vitreg al lui Johnny.Serialul Cobra Kai, a fost conceput de scenariştii Josh Heald, Jon Hurwitz și Hayden Schlossberg, alături de o echipă de producători precum Susan Ekins, Will Smith, James Lassiter și Caleb Pinkett. În revenirea extrem de anticipată Cobra Kai, revin două personaje iconice, cei doi rivali din legendarul film Karate Kid, care se reunesc după 30 de ani de la evenimentele din Turneul All Valley Karate din 1984. Acum, trăind în Encino, Daniel LaRusso (Ralph Macchio), duce o viață de invidiat cu familia sa frumoasă, în timp ce conduce un șir reprezentanţe de vânzare mașini de-a lungul văii. Între timp, adversarul său din liceu, Johnny Lawrence (William Zabka), a cărui viață a luat o întorsătură mai grea, caută răscumpărarea redeschizând infamul dojo de karate Cobra Kai. Viaţa lor liniştită se încheie în mod inevitabil şi rivalitatea este reintrodusă, prezentând următoarea generaţie de copii în COBRA KAI, serialul original YouTube Red. Episoadele serialului COBRA KAI, sunt produse de Overbrook Entertainment în asociere cu Sony Pictures Television.

Cobra Kai, debutează pe data de 2 Mai, exclusiv pe YouTube Red.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.