DEADPOOL 2: Noul Trailer Aduce Multă Acţiune Şi Umor Deocheat

DEADPOOL 2: Noul Trailer Aduce Multă Acţiune Şi Umor Deocheat

DEADPOOL 2: Noul Trailer Aduce Multă Acţiune Şi Umor Deocheat într-o frenezie vizuală remarcabilă cu guralivul Ryan Reynolds.

Mercenarul cu gură spurcată, a făcut o figură majoră la boxoffice în Februarie 2016. De fapt, comedia bazată pe cărțile de benzi desenate, a avut un succes atât de mare încât a justificat o dată de lansare pentru perioada blockbusterelor de vară pentru această continuare. Iar noul trailer demonstrează că vara este cea mai bună perioadă de lansare pentru acest super-erou bombastic. Deadpool 2, nu numai că îl readuce pe Ryan Reynolds în rolul mercenarului cunoscut anterior sub numele de Wade Wilson, ci mai aduce în prim plan, și câțiva amicii de-ai lui, care nu sunt de neglijat. Zazie Beetz joacă rolul unui aliat nou pe nume Domino, în timp ce Josh Brolin, joacă rolul personajului negativ ce călătoreşte în timp, un asasin cibernetic, un mutant cunoscut sub numele de Cable. Povestea de origine a lui Cable, este atât de încântătoare, încât suntem destul de siguri că filmul va avea câteva explicaţii pline de amuzament. În benzile desenate, Cable este Nathan Summers, fiul biologic al lui Cyclops şi Madelyne Pryor, clona lui Jean Grey, iar puterile lui, au o gamă destul de variată de utilităţi, de la telepatie și telekinezie, până la o excelentă ochire, dar mai presus de toate, Cable, este un adevărat gangster. Noul trailer uimitor, aduce în prim plan şi alte personaje ce intră în categoria celor ce îl vor ajuta pe Deadpool, asta pentru că un personaj negativ fantastic ca şi Cable, are nevoie de o echipă de intervenţie foarte numeroasă. Umorul destul de deocheat din noul trailer, ne face să credem că Deadpool 2, va fi un succes mai impozant decât primul film regizat de Tim Miller.Regizorul David Leitch (Atomic Blonde), coordonează toată această nebunie după un scenariu creat de Rhett Reese şi Paul Wernick. Regizorul Litch, a strălucit cu filmele sale de acțiune anterioare, așa că este de înțeles de ce secvenţele de acţiune din acest film vor fi remarcabile. Cuplând toate acestea cu scenariul lui Reese și Wernick dar şi puterea lor de a descrie şi crea noi personaje, nu există niciun motiv pentru care continuarea Deadpool, nu poate depăși filmul original. Se presupune că va exista multă violență și poate puţină vulgaritate. Aşa că ne aşteaptă vremuri amuzante în noul film.

Deadpool 2, ajunge în cinematografe pe 18 Mai, şi mai are în distribuţie actori ca Morena Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Leslie Uggams, Stefan Kapicic, Karan Soni și Terry Crews.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.