Noul Film TERMINATOR Se Va Filma În Această Vară Şi Se Lansează În 2019

Noul Film TERMINATOR Se Va Filma În Această Vară Şi Se Lansează În 2019

Noul Film TERMINATOR Se Va Filma În Această Vară Şi Se Lansează În 2019 a declarat actorul şi starul francizei Arnold Schwarzenegger.

Am aflat cu toţi anul trecut in luna ianuarie, că cineastul James Cameron, omul care a regizat cu succes filmul sci-fi The Terminator din 1984, şi continuarea la fel de revoluţionară Terminator 2: Judgment Day, se întoarce la franciza Terminator, ca producător. Ştim că regizorul primului film Deadpool, cineastul Tim Miller, a devenit coordonatorul viitoarei producţii, și din câte se pare, cei doi au planificat în liniște un alt film Terminator, ce se vrea a fi începutul unei noi trilogii. Munca lor în secret este gata să dea roade, fiindcă cei doi cineaşti, sunt gata să avanseze, așa cum a anunțat chiar James Cameron. Actriţa din filmul original, Linda Hamilton, o va interpreta pe Sarah Connor, în viitorul film Terminator, care încă este ne intitulat. Din câte se pare, James Cameron, a creat povestea pentru acest nou film, care va avea o nouă poveste de ansamblu.  Actriţa Linda Hamilton si Arnold Schwarzenegger vor face parte din distribuţia noului film, care va fi o continuare directă a filmului Terminator: Ziua Judecății.  Cineastul James Cameron și regizorul Tim Miller, intenționează să introducă un nou ansamblu de personaje tinere. Din moment ce Paramount și Skydance au stabilit că data de lansare a noului film Terminator, va fi pe data de 26 Iulie 2019, ne imaginăm că filmul va trebui să pornească producția, mai devreme decât ne închipuim noi. Iar confirmarea a venit de la evenimentul Festivalului Sportiv Arnold din Columbus, Ohio.Acolo, cei de la site-ul TheArnoldFan, au vorbit cu Arnold Schwarzenegger, despre viitoarele sale planuri cinematografice. Schwarzenegger, a declarat că noua Sarah Conner (Linda Hamilton), va fi o versiune mai războinică a personajului favorit al fanilor, iar noul film va ignora celelalte filme Terminator, care au urmat, asta pentru a începe o nou trilogie cinematografică. Iată ce a mai declarat Arnie:
-„Începem să filmăm Terminator 6 în iunie, până la jumătatea lunii octombrie, așa că sunt foarte ocupat. Aștept cu nerăbdare să revin la modelul T-800. Va fi grozav, mai ales cu Tim Miller ca regizor și Jim Cameron, ca supraveghetor şi producător. Cei doi au creat o poveste fantastic şi de abia aştept să aflaţi despre ce e vorba.”

Așa că, modelul T-800, versiunea pe care fanii probabil o cunosc, se va întoarce din nou pe marele ecran. Singura întrebare ce ne stăruie în minte, altele decât curiozitățile evidente despre intriga filmului și modul în care acesta va forma viitorul francizei, este dacă Terminator 6 va avea suficient timp pentru post-producție aşa încât să întâmpine data de lansare din 26 Iulie 2019. Dar, avându-l pe James Cameron că şi producător, probabil nu ar trebui să ne facem griji, el fiind un cineast experimentat şi foarte priceput.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.