Primul Trailer FANTASTIC BEASTS 2: THE CRIMES OF GRINDELWALD

Primul Trailer FANTASTIC BEASTS 2: THE CRIMES OF GRINDELWALD

Primul Trailer FANTASTIC BEASTS 2: THE CRIMES OF GRINDELWALD ne duce înapoi în lumea vrăjitorilor din Hogwarts alături de un tânăr Dumbledore.

La sfârșitul primului film, puternicul vrăjitor Gellert Grindelwald (Johnny Depp) a fost capturat de Congresul Magic al Statelor Unite ale Americii, cu ajutorul lui Newt Scamander. Cu toate acestea, așa cum a promis că va face, Grindelwald, a reuşit o evadare dramatică și a adunat mai mulți adepți la cauză să, ridicând vrăjitorii mai presus de toate ființele non-magice. Singurul care ar putea să-l oprească este vrăjitorul pe care l-a numit cândva cel mai drag prieten al său, Albus Dumbledore. Cu toate acestea, Dumbledore, va trebui să caute ajutorul vrăjitorului care l-a învins pe Grindelwald odată, fostul său student, Newt Scamander. Aventura îl reunește pe Newt cu prietenii americani Tina, Queenie și Jacob, dar misiunea lui va testa loialitatea acestora, în timp ce se confruntă cu noi pericole într-o lume a vrăjitorilor din ce în ce mai periculoasă și divizată.
Warner Bros. a lansat primul trailer pentru continuarea Fantastic Beasts 2, oferind fanilor o privire amănunţită asupra poveştii din această continuare extrem de anticipate. David Yates, care nu numai că a regizat primul film al acestei noi francize, ci și ultimele patru filme Harry Potter, se întoarce la scaunul regizorului pentru cea de-a doua franciză venită din mintea autoarei J.K.Rowling, film ce va dezvălui în continuare lumea vrăjitorilor din anii 1920.Autoarea J.K. Rowling s-a ocupat de scenariul pentru Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald, care îl găsește Newt Scamander (Eddie Redmayne) și prietenii săi într-o întâlnire cu un tânăr Albus Dumbledore (Jude Law) ce va duce la urmărirea lui Gellert Grindelwald (Johnny Depp), care vrea să strângă o armată ce să domnească asupra tuturor vrăjitorilor și a oamenilor. În timp ce primul film ne-a oferit frânturi din lumea vrăjitorilor din New York City, The Crimes Of Grindelwald, se îndreaptă spre Paris, în cea mai mare parte, unde vom descoperi încă un colț al lumii vrăjitorilor ce este în continuă expansiune. Planul acestei francize este că fiecare film să aibă loc într-un alt oraș cunoscut al lumii. Dar, primul trailer pentru Fantastic Beasts 2, ne poartă și înapoi într-o locație foarte familiară: Hogwarts, unde ne întâlnim cu tânărul Dumbledore. The Crimes Of Grindelwald, ne apropie de mitologia Vrăjitorilor pe care o știm cu toții, și suntem foarte curioşi să aflăm despre noile aventuri ale lui Newt.

Primul Poster Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald (2018)
Alături de Eddie Redmayne, Johnny Depp şi Jude Law, în film mai joacă Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Zoe Kravitz, Ezra Miller, Callum Turner și Claudia Kim.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, ajunge în cinematografele din România pe 16 Noiembrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.