READY PLAYER ONE: Vezi Cel Mai Fantastic Trailer Final

READY PLAYER ONE: Vezi Cel Mai Fantastic Trailer Final

READY PLAYER ONE: Vezi Cel Mai Fantastic Trailer Final pentru adaptarea SF extrem de anticipată a cineastului Steven Spielberg.
Fanii romanului SF scris de autorul Ernest Cline, ştiu prea bine că povestea din materialul cărţii Ready Player One, este o declaraţie de dragoste fantastică faţă de cultura pop a anilor 80, în timp ce este o poveste de acțiune și de aventură uimitoare. Noul trailer al filmului SF, subliniază cât de grea este o asemenea adaptare, ce are la cârma regiei, un maestru al cinematografiei ca Steven Spielberg, omul care a îndrăznit cu adevărat să realizeze o asemenea adapare cu secvențe de acțiune din viitor, complet nebunești. Incursiunea personajului principal în această lume virtuală – ce îţi permite să devii literalmente orice doreşti – este o introducere fantastică într-o posibilă lume a anului 2045.  Îndrăzneala cu care Steven Spielberg intră în paleta de culori vibrantă, este o alegere surprinzătoare, iar atunci când vine vorba despre călătoria virtuală a lui Wade, este greu să nu-i dai lui Spielberg, un extra credit pentru spiritul de aventură. Perspectiva de a vedea un regizor de calibrul său lucrând într-un mediu al efectelor speciale moderne şi cel al captării mișcării, după ce majoritatea filmelor sale au folosit efecte speciale practice, este probabil cel mai incredibil lucru din Ready Player One. Iar referirile din noul trailer la jocuri video populare precum Borderlands, Halo, Overwatch și chiar Dungeons & Dragons, o să te facă să vrei să vezi filmul Ready Player One. Sau cel puţin, te va face să îţi placă lumea virtuală OASIS, unde personajul lui Arnold Schwarzenegger din filmul Last Action Hero, devine o franciză de bună credință. Știm acest lucru pentru că pe un cinema din noul trailer, există un anunţ cu „Schwarzenegger: Jack Slater III„.Producţia Ready Player One, are acţiunea stabilită în anul 2045, când lumea se află pe marginea haosului și al colapsului. Cu toate acestea, omenirea isi găseste mântuirea în jocul virtual OASIS, ce este un univers expansiv al realității. Viaţa adolescentului Wade Watts (Tye Sheridan), căruia îi place să evadeze din lumea reală prin conectarea la Oasis, este pe cale să se schimbe radical. Când creatorul jocului, excentricul miliardar James Halliday (Mark Rylance), moare, el își oferă averea ca premiu într-o vânătoare virtuală elaborată a unei comori. Wade, se implică în această vânătoare şi se avântă în lupta împotriva unor inamici puternici corporatişti și a unor concurenți nemiloși care vor face totul în lumea virtuală și în lumea reală, pentru a ajunge primi la premiul exagerat de mare. Olivia Cooke este Sam, o bloggeriţă canadiană cunoscuta sub pseudonimul de Art3mis, ce îşi uneşte forțele cu Wade, în timp ce Ben Mendelsohn, este tipul de persoană corporatistă fără scrupule pe nume Nolan Sorrento.

Cu un scenariu adaptat de Ernest Cline și Zak Penn, Ready Player One, îl are pe Tye Sheridan în rolul princiapal, alături de actori ca Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, T.J. Miller, Simon Pegg și Mark Rylance.

Ready Player One, ajunge în cinematografe pe 30 Martie 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.