STEVEN SPIELBERG Dezvăluie Data Începerii Filmărilor Pentru INDIANA JONES 5

STEVEN SPIELBERG Dezvăluie Data Începerii Filmărilor Pentru INDIANA JONES 5

STEVEN SPIELBERG Dezvăluie Data Începerii Filmărilor Pentru INDIANA JONES 5 şi locaţia unde legendarul cineast va realiza al cincilea film din serie.

Legendarul Steven Spielberg, a lucrat relativ destul de mult în ultima vreme. El a filmat și a lansat filmul The Post, în ceea ce trebuie să fie un fel de timp record, pentru ca mai apoi să pregătească filmul Ready Player One, care ajunge în cinematografe în această lună. Regizorul se îndreaptă acum spre proiectele care urmează în calendarul său de lucru. A fost anunțat în Martie 2016, că Steven Spielberg și Harrison Ford, vor face echipă din nou pentru a aduce în cinematografe Indiana Jones 5. Filmul avea în acea perioadă o dată de lansare stabilită pentru luna Iulie 2019. Evident, munca regizorului la filmul The Post, a pus puţin în aşteptare planurile pentru Indiana Jones 5, deoarece data de lansare a filmului a fost împinsă spre 10 Iulie 2020. Steven Spielberg, se angajează acum să realizeze următorul său proiect și a dezvăluit recent când va începe filmările pentru Indiana Jones 5 și chiar locația unde va realiza acest lucru.
Vorbind la Premiile Rakuten TV Empire Awards, unde a primit premiul Legend Of Our Lifetime, Steven Spielberg a dezvăluit că va începe filmările pentru Indiana Jones 5, anul viitor în Marea Britanie:
– „Mereu sunt bucuros să lucrez cu multitudinea de talente din Marea Britanie. Actorii, echipele de producţie, studiourile, decorurile – toți cei care m-au ajutat să realizez filmele mele, vor continua să mă ajute când mă voi întoarce în Aprilie 2019, pentru realiza cel de al cincilea film Indiana Jones.”În timp ce Indiana Jones și Regatul Craniului De Cristal, a fost filmat în întregime în S.U.A., Steven Spielberg a realizat filmările pentru The Last Crusade în Marea Britanie, iar cel mai recent efort regizoral al său, Ready Player One, a fost la fel realizat în Marea Britanie. Fiind un film Lucasfilm, Indiana Jones 5, credem că va prelua faimosul studio de la Pinewood, care va fi fără îndoială folosit pentru a filma Star Wars: Episode IX, anul acesta. Încă nu știm prea multe despre scenariul lui Indiana Jones 5, dar știm sigur că acesta este primul film din serie care nu are o poveste concepută de George Lucas. Ştim sigur că legendarul compozitor John Williams, va compune coloana sonoră şi David Koepp, a scris deja scenariul şi a avut datoria de a crea o poveste nouă, ce s-ar putea transforma într-o nouă trilogie, dacă primul film este un succes. Steven Spielberg jonglează cu alte câteva proiecte în acest moment, care cu siguranţă vor veni după Indiana Jones 5. Mai mult ca sigur, regizorul îşi va petrece restul anului 2018, pregătindu-se atât pentru Indiana Jones 5, cât și pentru următorul său film, pe care le va filma simultan, așa cum a făcut de mai multe ori.Indiana Jones și Regatul Craniului De Cristal

Totuşi, rămâne o întrebare în minţile noastre: va pregăti actorul Harrison Ford, rampa de lansare pentru un alt actor mai tânăr? Cât timp poate Harrison Ford, să poarte pălăria și biciul înainte ca el să fie oficial declarat prea bătrân pentru asta? Actorul are deja 75 de ani.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.