Trailer HOUSE OF CARDS SEZONUL 6: Robin Wright Va Conduce Sezonul Final

Trailer HOUSE OF CARDS SEZONUL 6: Robin Wright Va Conduce Sezonul Final

Trailer HOUSE OF CARDS SEZONUL 6: Robin Wright Va Conduce Sezonul Final şi va prelua puterea de la casa albă în rolul preşedintei Claire Underwood.

Netflix a lansat primul trailer pentru ultimul sezon al serialului House Of Cards, în timpul ceremoniei Premiilor Academiei, un trailer care este destul de eficient. Ca urmare a scandalurilor din jurul starului Kevin Spacey, cel care deţinea rolul principal al serialului, se pare că actriţa Robin Wright, a ajuns să fie centrul atenţiei din întâmplările ce vor avea loc în sezonului final al serialului. Şi nu vrem să-i ţinem partea lui Kevin Spacey, dar parcă trailerul pentru sezonul 6, nu arată la fel de bine ca trailerele pentru sezoanele trecute. Trailerul, a fost lansat în mod neașteptat, atunci când ceremonia Oscar, se apropia de final. După o călătorie reușită pe Netflix, House Of Cards, s-a aflat la o răscruce de drum în urma acuzațiilor de asalt sexual împotriva starului Kevin Spacey. Evident, Kevin Spacey a fost dat afară de către cei de la Netflix, iar producția pentru sezonul 6 a fost închisă pentru scurt timp. Ştirea bombă a venit în Decembrie 2017: producţia serialului House Of Cards, va continua fără actor, iar sezonul 6, va fi ultimul său sezon. Şi iată că am ajuns şi în acel moment în care un teaser scurt și eficient o ridică pe Robin Wright în rolul conducătorului. Presupunem că întrebarea din mintea tuturor fanilor este: oare poate ultimul sezon al serialului House Of Cards să se ridice deasupra atmosferei toxice predominantă din cauza implicării anterioare a lui Spacey? Noi credem că se poate, mai ales pentru că Wright este o actriță fenomenală. Ea a fost consecvenţă în serial de la început, iar faptul că va primi control total în sezonul final, este o idee grozavă.House Of Cards, a încheiat sezonul trecut, cu demisia președintelui Frank Underwood (Kevin Spacey), permițându-i astfel soției și vicepreședintei Claire Underwood, să își asume puterea. Înainte de încheierea sezonului, Frank și Claire erau în contradicție. Sezonul 6, va trebui să se adreseze unor probleme lăsate nerezolvata şi să ne prezinte lucrurile exact de unde au rămas ele. Presupunând că noul sezon va începe cu o ştire despre personajul lui Kevin Spacey, care ori ne va spune că este mort, ori că este dispărut, va trebui ca cei de la Netflix să devină inventivi în a introduce noile lupte pentru putere din Sezonul 6, care va avea în mijlocul atenţiei, o femeie. Nu credem că ar exista nici un alt mod de a finaliza aventura personajului interpretat de Kevin Spacey, mai ales că au existat zvonuri neconfirmate încă de anul trecut ce spuneau că că personajul lui Spacey ar fi într-adevăr ucis, permițând personajul lui Wright să preia controlul. De aici încolo, Claire Underwood, se va strădui să conducă o casă albă aflată deja în haos.

În plus față de Robin Wright, distribuţia serialului House Of Cards din Sezonul 6 mai include nume ca Michael Kelly, Diane Lane, Greg Kinnear, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Cody Fern, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott și Boris McGiver. Nu există nici o mențiune despre Neve Campbell în comunicatul de presă, fapt ce sugerează că personajul ei, LeAnn Harvey, nu se va întoarce pentru sezonul final.

Sezonul 6 al serialului House Of Cards, revine pe serviciul de streaming online Netflix în toamna acestui an.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.