Trebuie Să Vezi Noul Trailer Extins Pentru Filmul AVENGERS: INFINITY WAR

Trebuie Sa Vezi Noul Trailer Extins Pentru Filmul AVENGERS: INFINITY WAR

Trebuie Să Vezi Noul Trailer Extins Pentru Filmul AVENGERS: INFINITY WAR unde cel mai puternic titan al universului, se confruntă cu cei mai puternici supereroi ai Pământului.

Şi fiindcă mai avem puţin până la premiera celui mai fantastic film Marvel de până acum, studioul a lansat online un nou trailer pentru Avengers: Infinity War, producţia ce este o concluzie finală al Universului Cinematic Marvel. Regizorii ultimelor filme Captain America, adică Joe și Anthony Russo, au coordonat această nebunie cinematografică şi nu credem că există sarcină mai dificilă în această industrie, decât să regizezi atâtea staruri în aceeaşi peliculă. Iar asta nu e tot. Ar trebui să ştiţi că Avengers: Infnity War, este doar începutul unei aventuri ce va continua cu încă neintitulatul film Avengers 4. Infinity War, îl urmărește pe titanul Thanos (Josh Brolin), ce se află în căutarea Pietrelor Infinitului, care îi conferă puterea de a remodela realitatea și de a distruge universul. Dar pentru asta, el trebuie să adune Pietrele Infinitului în Mănuşa Infinitului. Cel mai puternic titan al universului, se confruntă cu cei mai puternici super-eroi ai Pământului, care se adună pentru a-l opri pe Thanos. În timp ce detaliile poveştii au fost păstrate bine, știm că Thanos călătoreşte prin univers pentru a colecta Pietrele Infinitului, cele care-i conferă puteri dumnezeieşti, și că în cele din urmă, Thanos va ajunge în Wakanda unde echipa Avengers va face o ultimă baricadă pentru a păstra Piatra Minții, cea care a dat naştere personajului Vision. Iar noul trailer face o treabă fantastică în a ne tachina cu două fațete majore ale războiului: miza masivă pe care Thanos o aduce și bucuria de a vedea că cele mai diverse personaje Marvel, interacționează.Desigur, mitologia Universului Cinematografic Marvel, continuă în Avengers: Infinity War. Misterul din jurul celor Şase Pietre ale Infinitului, ce trebuie să fie încrustate în Mănuşa Infinitului, sunt o ameninţare cumplită pentru întregul univers. Infinity Stones, este una dintre cele mai iconice poveşti din paginile unei benzilor desenate Marvel. Producţii precum Căpitanul America: Războiul Civil, Doctor Strange, Thor: Ragnarok, Black Panther, Ant-Man sau Captain Marvel, ne-au pregătit pentru acest pas final din filmul Infinity War. Filmul regizorilor Joe și Anthony Russo, va încerca să aducă într-un punct comun, toate enigmele filmelor din trecut, şi va aduce la o concluzie finală toate cele trei faze ale Universului Cinematic Marvel, deoarece Răzbunătorii, vor interacționa cu personaje cosmice precum Gardienii GalaxieiAvengers: Infinity War, este cel mai ambițios film pe care Marvel l-a încercat vreodată, iar fanii sunt gata să vadă finalul celor trei faze Marvel.

Poster Avengers: Infinity War (2018)
Scris de Christopher Markus și Stephen McFeely, cei care au conceput şi scenariul pentru Captain America: Civil War, filmul Avengers: Infinity War, va ajunge în cinematografe din Romania pe 27 Aprilie 2018, și are în distribuţie actori ca Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Don Cheadle, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Paul Rudd și Tom Hiddleston.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.