WONDER WOMAN 2: Kristen Wiig Este Oficial Personajul Negativ CHEETAH

WONDER WOMAN 2: Kristen Wiig Este Oficial Personajul Negativ CHEETAH

WONDER WOMAN 2: Kristen Wiig Este Oficial Personajul Negativ CHEETAH fiind confirmată chiar de către regizoarea filmului Patty Jenkins.

Regizoarea Patty Jenkins, a confirmat în mod oficial că actriţa Kristen Wiig, va juca rolul personajului negativ din continuarea Wonder Woman 2. Nominalizata la Oscar, va interpreta rolul personajului Cheetah, ce se pare că va fi principalul antagonist al filmului şi un adversar redutabil pentru Wonder Woman. Kristen, a intrat în negocieri pentru rolul personajului negativ din Wonder Woman 2, la sfârșitul lunii trecute şi la scurt timp după ce au apărut zvonuri ce susţineau că Cheetah va fi principalul antagonist al continuării. Regizoarea Patty Jenkins se întoarce la conducerea celui de-al doilea film Wonder Woman, după ce a lucrat cu mare succes la primul film, iar Gal Gadot, va reveni la rolul Diana din Themyscira. Din câte se pare, Chris Pine, se pregăteşte să se întoarcă în distribuţia filmului Wonder Woman 2, alături de Saïd Taghmaoui și Ewen Bremner, deși aceştia nu au fost anunţaţi încă oficial.Patty Jenkins, a confirmat ştirea despre Kristen Wiig prin intermediul unui post de pe contul său verificat de Twitter:


Scenariul pentru Wonder Woman 2, este conceput de Geoff Johns și Dave Callaham (The Expendables, Godzilla), iar acţiunea filmului se bazează pe o ideea ce vine chiar din mintea regizoarei. Din câte spun surse apropiate scenariştilor, acţiunea va avea loc în timpul războiului rece din anii 1980. Din câte se ştie, Wonder Woman 2 va include versiunea Barbara Ann Minerva a personajului Cheetah, cea care a fost prezentă în Universul DC Comics. Personajul va fi cel original, deoarece întreg universul DC, a suferit o reînnoire în 2011, deși Cheetah, ea a fost introdusă pentru prima oară în benzile desenate prin 1987. Rolul personajului negativ, i-a fost oferit iniţial lui Emma Stone, care a refuzat oferta, probabil pentru că va fi starul din filmul „Cruella” al celor de la Disney, care ar putea începe filmările curând, în timp ce Wonder Woman 2, este încă în producţie. Kristen Wiig, este mai bine cunoscută pentru munca sa în filme de comedie, dar și-a arătat deja gama vastă de interpretare cu roluri dramatice din filme precum The Twins Skeleton, The Martian și chiar rolul ei mic în Mama! de anul trecut. Wonder Woman 2, îi va oferi șansa de a-și arăta aptitudinile de actriţă.

Filmările pentru Wonder Woman 2, sunt programate să înceapă în Marea Britanie, aproape de sfârșitul lunii Mai, şi confirmările suplimentare despre distribuţia filmului, vor veni în următoarele luni. Filmul este de aşteptat să păstreze aceeaşi cronologie ca şi prima producţie, mai ales că cei de la Warner Bros., se pregătesc să filmeze Suicide Squad 2, în această toamnă, chiar după ce Wonder Woman 2, eliberează studioul principal în care se filmează.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.