WONDER WOMAN 2: Starul Din Narcos PEDRO PASCAL Primeşte Un Rol Cheie

WONDER WOMAN 2: Starul Din Narcos PEDRO PASCAL Primeşte Un Rol Cheie

WONDER WOMAN 2: Starul Din Narcos PEDRO PASCAL Primeşte Un Rol Cheie alături de Gal Gadot şi Kristen Wiig, cea care interpretează rolul personajului negativ.

Producţia mult așteptată Wonder Woman 2, a adăugat un nou membru în distribuţie, și este unul foarte bun. Regizoarea Patty Jenkins, l-a recrutat pe actorul Pedro Pascal, pentru un rol cheie în continuarea filmului Wonder Woman, ce va juca alături de Gal Gadot, actriţa care o interpretează pe eroina titulară și Kristen Wiig, cea care a preluat rolul personajului negativ Cheetah. Detaliile despre personajul interpretat de Pedro Pascal, sunt încă sub ţinute în secret, la fel ca și alte detalii despre povestea cu care ne va încânta continuarea mult așteptată.
Alte detalii rămân încă în mister, deşi ştim că regizoarea a început deja munca şi tot procesul de pre-producţie.
Totuşi, zvonurile apropiate echipei, sugerează că filmul se va petrece în anii 1980, în timpul războiului rece, dar, deocamdată, nimic nu a fost confirmat oficial.



Regizoarea Patty Jenkins, care a coordonat și primul film, se întoarce să lucreze şi la această continuare, după ce şi-a netezit drumul spre o trilogie Wonder Woman, în urma unei înțelegeri importante cu studioul, după succesul primului film. Regizoarea Patty Jenkins, a scris povestea producţiei Wonder Woman 2, alături de Geoff Johns și scenaristul David Callaham (The Expendables). Wonder Woman 2, este o reuniune pentru Patty Jenkins și Pedro Pascal, care anterior au lucrat împreună la filmul Exposed.
În schimb actorul Pedro Pascal, a atras atenția publicului din întreaga lume cu rolul său din serialul Game Of Thrones, unde l-a interpretat pe Oberyn Martell, și şi-a lansat cariera spre succes, în aclamatul serial Narcos.
El a apărut recent alături de Matt Damon în filmul The Great Wall, dar şi în blockbusterul Kingsmen: The Golden Circle. În afară de Wonder Woman 2, Pedro Pascal va juca alături de Denzel Washington în The Equalizer 2.

Filmările pentru blockbusterul Wonder Woman 2, sunt programate să înceapă la sfârșitul lunii Mai în Marea Britanie, iar confirmările suplimentare despre distribuţia filmului, vor veni în următoarele luni.



Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.