CATHY YAN Va Regiza Filmul HARLEY QUINN BIRDS OF PREY Cu MARGOT ROBBIE

CATHY YAN Va Regiza Filmul HARLEY QUINN BIRDS OF PREY Cu MARGOT ROBBIE

CATHY YAN Va Regiza Filmul HARLEY QUINN BIRDS OF PREY Cu MARGOT ROBBIE producţie ce va începe filmările la sfârşitul acestui an.

Se pare că cei de la Warner Bros. își pregătesc următorul film cu super-eroi.
După ce au anunţat în mod oficial filme precum Aquaman, Shazam! şi Wonder Woman 2, iată că o nouă super producţie este pe cale să ajungă în cinematografe. Următorul proiect al celor de la Warner Bros, se va intitula Birds Of Prey şi o va avea în centrul atenţiei pe Harely Quinn, interpretată fabulos în filmul Suicide Squad de australianca Margot Robbie.

Potrivit celor de la Variety, studioul a angajat-o deja pe Cathy Yan pentru a îndruma distribuţia viitorului film. Regizoarea va lucra după un scenariu conceput de Christina Hodson (Unforgettable), cea care a fost recent angajată să scrie scenariul pentru filmul Batgirl, după ce regizorul Joss Whedon, a renunţat la film.
Cei de la Variety spun că studioul avea câteva opțiuni de titluri pentru filmul cu Harley Quinn, dar s-a decis să meargă mai departe cu titlul Birs Of Prey. În timp ce scenariul este încă în curs de dezvoltare, sursele spun că producția pentru Birds Of Prey, se așteaptă să înceapă la sfârșitul acestui an, după ce Margot Robbie termină de filmat producţia lui Quentin Tarantino, Once Upon A Time In Hollywood.Dacă nu sunteți familiarizați cu munca lui Cathy Yan, ar fi bine să aflaţi că regizoarea a avut o traiectorie interesantă în carieră. Ea a fost reporter la Wall Street Journal, care a lucrat la New York, Hong Kong și Beijing, fiind unul dintre cei mai tineri reporteri ai ziarului care a avut mai multe poveşti pe prima pagină. Ea a scris și regizat numeroase filme de scurt metraj, înainte de a scrie şi regiza filmul Dead Pigs (2018).
Cei de la Warner Bros. au știut că Harley Quinn este un personaj ce va ieşi în evidenţă în filmul Suicide Squad și este interesant să vedem cum au decis să formeze filmul Birds Of Prey, mai ales că totul se va împotrivi cu viitorul Suicide Squad 2, Gotham City Sirens sau cu un posibil film spinoff pentru Harley Quinn şi Joker.

Cathy Yan la festivalul de film Sundance 2018Suntem mai mult decât curioşi să aflăm ce personaje vor fi incluse alături de Harley Quinn.
În benzi desenate, gama actuală a personajelor feminine include nume ca Batgirl, Black Canary și Huntress.
Este posibil ca cei de la warner Bros., să folosească filmul Birds Of Prey, pentru a lansa viitorul film Batgirl.
În fond, cele două filme au același scenarist.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.