Cei De La UNIVERSAL Lucrează La Un Nou Film DOOM

Cei De La UNIVERSAL Lucrează La Un Nou Film DOOM

Cei De La UNIVERSAL Lucrează La Un Nou Film DOOM fără Dwayne Johnson ce este confirmat de actriţa Nina Bergman pe contul ei oficial de twitter.
Actrița şi cântăreața Nina Bergman, a semnat un contract cu cei de la Universal pentru noua adaptare cinematografică a jocului Doom. Inspirat de seria de jocuri video care nu are nevoie de introducere, jocul Doom este primul shooter la persoana întâi care s-a făcut cunoscut probabil, pe întreaga planetă.
Povestea îl prezintă pe un puşcaş marin ce rămâne blocat pe Marte, unde se deschide o poartă spre Iad ce eliberează tot felul de demoni, ce trebuie eliminaţi de jucător pentru a supraviețui. Cea mai recentă producţie a seriei de jocuri, a fost în 2016, un joc video care a fost apreciat de unii critici datorită faptului că s-a concentrat pe o luptă constantă și rapidă.Totuşi, franciza Doom, a avut parte şi de o adaptare cinematografică în 2005, un film în care au jucat Dwayne Johnson și Karl Urban. Oarecum deranjant, filmul a renunțat la întregul unghi porţii către Iad și s-a concentrat pe faptul că oamenii de știință au creat accidental monștri pe planeta Marte.
În timp ce filmul avea niște efecte vizuale destul de interesante şi nişte creaturi înfricoşătoare, a fost înzestrat cu un scenariu teribil și o oră de film dureros de înceată, unde cea mai mare a peliculei a fost rătăcirea distribuţiei prin coridoarele întunecate. Filmul a primit recenzii slabe și a avut o performanță foarte slabă la box-office.

Au existat zvonuri cu câțiva ani în urmă ca cei de la Universal vor să repornească ecranizarea unui film Doom, dar nimic nu a fost confirmat oficial. Acum, știrile despre un nou film Doom provin de la actriţa Nina Bergman şi mai exact de pe contul ei de Twitter. Nina Bergman, nu dezvăluie nimic despre poveste sau despre ceilalți membri ai distribuţiei , dar se pare că este deja implicată în proiect:


Ecranizarea unor jocuri video pentru marele ecran, par să fie în trend în ultima perioadă.
Dwayne Johnson, a făcut recent o ecranizarea a jocului video Rampage, un film care a fost mult mai bine primit din punct de vedere critic și comercial.
Rebootul cu Alicia Vikander al jocului video Tomb Raider, a fost de asemenea un câștigător solid.
De asemenea, a fost recent confirmat că David Leitch, a semnat deja un contract pentru a regiza un film bazat pe jocul video al celor de la Ubisoft, The Division, în care va juca Jake Gyllenhaal și Jessica Chastain.Sperăm că această încercare a celor de la Universal, va face mai mult decât ultima ecranizare.
Având în vedere laudele adunate pentru jocul din 2016, viitorul film va fi probabil inspirat din versiunea respectivă.

În ceea ce îl priveşte pe Dwayne Johnson, pare puțin probabil ca sportivul devenit actor, să se întoarcă în viitoarele filme Doom.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.