GABRIEL LUNA Este Noul TERMINATOR În Filmul Lui Tim Miller Şi James Cameron

GABRIEL LUNA Este Noul TERMINATOR În Filmul Lui Tim Miller Şi James Cameron

GABRIEL LUNA Este Noul TERMINATOR În Filmul Lui Tim Miller Şi James Cameron ce încearcă să dea restartul francizei ce se lansează în 2019.

După ce am aflat cu toţi că cineastul James Cameron, omul care a regizat cu succes filmul sci-fi The Terminator din 1984 şi continuarea la fel de revoluţionară Terminator 2: Judgment Day, se întoarce la franciza Terminator, ca producător executiv, am aflat că regizorul primului film Deadpool, cineastul Tim Miller, a devenit coordonatorul viitoarei producţii. Ştim că actriţa din filmul original, Linda Hamilton, o va interpreta pe Sarah Connor, în viitorul film care este încă ne-intitulat și că Arnold Schwarzenegger, va face parte din distribuţia noului film, care va fi o continuare directă a filmului Terminator: Ziua Judecății.  Din câte se pare, James Cameron, a creat povestea pentru acest nou film, care va avea o nouă poveste de ansamblu, și intenționează să introducă un nou ansamblu de personaje tinere. Şi iată că cei doi cineaşti și-au găsit noul Terminator. Actorul Gabriel Luna, îl va interpreta pe noul Terminator, în filmul ce se va lansa în 2019Gabriel Luna, este mai bine cunoscut pentru rolul său din serialul Marvel’s Agents Of S. H.I.E.L.D., unde actorul l-a interpretat pe Ghost Rider. Tânărul actor, se alătură unei distribuții ce include deocamdată nume ca Diego Boneta, Natalia Reyes, Linda Hamilton, Mackenzie Davis și, desigur, Arnold Schwarzenegger. Filmul va servi ideea unui nou restart al francizei clasice, care anterior, a încercat acelaşi lucru cu filmul Terminator: Genisys, care avea două continuări planificate. Evident, ambele continuări au fost abandonate după ce filmul a fost un eşec la boxoffice.Regizorul primului film Deadpool, Tim Miller, a declarat că celelalte filme ale francizei, vor fi ignorate.
– „Aceasta este o continuare a poveştii din filmele Terminator 1 și Terminator 2. Și ne vom preface că celelalte filme au fost un vis ciudat”, a declarat şi James Cameron.
Detaliile specifice despre film sau despre povestea acestuia sunt încă învăluite în mister. În timp ce această știre confirmă că Gabriel Luna, va juca rolul unui nou tip de Terminator, nu este clar dacă Terminatorul său va fi un personaj negativ, la fel ca personajul lui Arnold Schwarzenegger din primul film, sau unul eroic, ca personajul lui Schwarzenegger din Judgment Day. Distribuirea lui Gabriel Luna în noul film Terminator, confirmă ceea ce cineastul James Cameron a menționat în trecut: ideea de a transmite torța francizei unei noi generații de personaje.
– „Este vorba despre înmânarea torţei unei noi generați de personaje”, a spus James Cameron. „Începem căutarea unui personaj feminin de 18 ani, care va fi partea esențială ale noilor povestiri” a mai declarat veteranul cineast.

Noul film Terminator, este programat să ajungă în cinematografe pe 22 Noiembrie 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.