JET LI Şi DONNIE YEN Vor Juca În Noul Film De Acţiune MULAN

JET LI Şi DONNIE YEN Vor Juca În Noul Film De Acţiune MULAN

JET LI Şi DONNIE YEN Vor Juca În Noul Film De Acţiune MULAN alături de alţi actori şi actriţe din asia cu experienţă în artele marţiale.

Cei de la Disney, adună multă putere asiatică în distribuţia filmului live-action Mulan, prin adăugarea actorilor Jet Li, Donnie Yen și Gong Li. Remake-ul producţiei Mulan, este ultimul efort al celor de la Disney de a-și recicla poveştile animate într-o lumină nouă. Această formulă s-a dovedit a fi foarte profitabilă din punct de vedere financiar pentru studio, fapt ce a împins studioul să dezvolte și mai multe proiecte din acest domeniu. Deși lansarea filmul Mulan, a fost amânată până în 2020, procesul de completare a distribuţiei este în plină desfășurare. Jet Li, este o stea incontestabilă de acțiune, datorită expertizei sale în arte marțiale, fapt care l-a transformat într-una dintre cele mai mari staruri din țara sa, devenind un star la nivel internațional. El va juca rolul împăratului Chinei, interpretat de Pat Morita în animaţia Mulan a celor de la Disney. Gong Li, este o veterană experimentată a industriei cinematografice chineze și va interpreta rolul personajului negativ din viitorul film Mulan, adică o vrăjitoare foarte puternică. În plus, actriţa Xana Tang, s-a alăturat distribuției în rolul sorei lui Mulan, un rol nou creat special pentru acest film. Adăugarea lui Jet Li la distribuţia filmului, este o achiziție impresionantă pentru Disney. Între el și Donnie Yen, studioul se străduiește în mod clar să se asigure că Mulan, va fi o atracție internațională și este gata să înroleze în distribuţie, nume mari pentru a garanta acest lucru. În ceea ce îl priveşte pe Donnie Yen, se pare că el va prelua rolul comandantului Tung, mentorul și profesorul lui Mulan.Remake-ul iubitului film animat, a recrutat-o anul trecut pe actrița Yifei Liu, pentru a juca rolul principal al războinicei legendare, iar Jet Li, Donnie Yen şi Gong Li, sunt primele achiziţii majore la distribuţia viitorului film. O serie de roluri cheie trebuie încă să fie distribuite înainte ca filmul să intre în producție, inclusiv micul dragon al lui Mulan, Mushu, presupunând că toate aceste personaje vor reveni în acest remake live-action. Evident, Donnie Yen, a mai lucrat pentru Disney în filmul Rogue One: A Star Wars Story, unde a jucat rolul unui războinic orb alimentat de credința sa în Forță. A devenit mai cunoscut după filmul xXx: Return Of Xander Cage. Internaţional, Jet Li şi Donnie Yen, sunt cele mai cunoscute staruri asiatice, după Jackie Chan, și au cariere impresionante ca şi sportivi și actori de arte marțiale. Cei doi asiatici, sunt alegerea perfectă pentru cele două roluri, iar includerea lor în acest film cu influenţe asiatice, ne-a stârnit serios interesul. Zvonuri anterioare au spus că filmul ar putea elimina elementele muzicale ale versiunii animate și dacă Jet Li şi Donnie Yen sunt acum în distribuţie, acest film s-ar putea dovedi a fi mult mai plin de acțiune decât ne așteptam.

MulanFilmul live-action al celor de la Disney, bazat pe animaţia Mulan, este programat să ajungă în cinematografe pe 27 Mai, 2020.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.