Noul Trailer SOLO: A STAR WARS STORY Ne Arată Povestea De Origine A Mercenarului

Noul Trailer SOLO: A STAR WARS STORY Ne Arată Povestea De Origine A Mercenarului

Noul Trailer SOLO: A STAR WARS STORY Ne Arată Povestea De Origine A Mercenarului ce a devenit unul din cei mai populari eroi ai luptei împotriva imperiului.

Disney și Lucasfilm, au lansat online un nou trailer magnific pentru filmul spinoff extrem de anticipat Solo: Star Wars Story. Călătoriți într-o galaxie îndepărtată, alături de nava iconica Millennium Falcon, în filmul Solo: A Star Wars Story, o nouă aventură uimitoare cu cel mai iubit mercenar din galaxie. Printr-un șir de evadări îndrăznețe din lumea interlopă întunecată, tânărul Han Solo, se întâlnește cu viitorul său copilot Chewbacca și îl întâlnește pe notoriul Lando Calrissian, într-o călătorie fantastică ce va stabili cursul unuia dintre eroii cel mai populari ai universului Star Wars.  Acest film spinoff Star Wars, a fost cumva prins în dilemele publice și multe probleme de producție. Regizorii Phil Lord și Chris Miller, au fost concediaţi de la conducerea filmului din cauza diferențelor creative, chiar cu trei săptămâni înainte de terminarea filmărilor. Lucasfilm, a reluat filmările ulterior, după ce cineastul Ron Howard, a preluat regia filmului, lucrând după scenariul creat inițial de Lawrence Kasdan și fiul său Jon Kasdan. Filmul Solo: A Star Wars Story, marchează de fapt al doilea efort regizoral al celor de la Disney, pentru un film spinoff al celor de la Lucasfilm, care inițial au conceput povești realizate după evenimente majore care nu au loc în cronologia episodică a universului Star Wars.  Aceste filme spionoff, vor spune cu totul alte poveşti decât cele pe care le ştim noi. Primul a fost Rogue One: A Star Wars Story, care a fost o poveste despre echipa specială care a furat planurile pentru Steaua Morții și despre evenimentele ce au dus la primul film Star Wars: O Nouă Speranță. Cronologia noului film Solo: A Star Wars Story, precede acest film, dar, evident, are loc după evenimentele prezente în cele trei filme prequel Star Wars.Acest nou trailer, este mult mai bun decât teaserul inițial, care a fost puțin cam slăbuţ. Noile imagini şi cadre fantastice, ne introduc direct în atmosfera Star Wars, și ne oferă acel sentiment de aventură. Probabil cel mai interesant lucru de observat, este interpretarea lui Donald Glover în rolul Lando, ce pare să fure toată strălucirea cadrelor din film. Până şi apariţia lui personajului interpretat de Paul Bettany, pare cumva în umbră şi apare doar pentru câteva secunde. În ceea ce privește revelațiile, se pare că Paul Bettany îl interpretează pe gangsterul Lord Dryden Vos, care va fi şi principalul antagonist al filmului. În plus, vedem că Tobias Beckett, mentorul lui Han interpretat de Woody Harrelson, pare să fie rădăcina problemei pe care Han Solo o are cu încrederea în oamenii din jur. În ansamblu, în timp ce încă nu ştim dacă chiar aveam nevoie de un film despre viaţa din tinereţe a lui Han Solo, suntem totuşi fascinaţi de realizarea acestui film din istoria universului Star Wars.

Poster Solo: A Star Wars StoryFilmul spinoff Star Wars, ce va aduce pe ecrane povestea din tinereţe a mercenarului Han Solo, îi are în distribuţie pe Alden Ehrenreich în rolul titular, alături de Donald Glover ca Lando Calrissian și Joonas Suotamo ca Chewbacca. Ei sunt însoţiţi de Woody Harrelson, Paul Bettany, Warwick Davis, Emilia Clarke, Thandie Newton, Clint Howard și Phoebe Waller-Bridge.

Solo: A Star Wars Story, are povestea setată înaintea evenimentelor din trilogia inițială Star Wars, şi urmează să ajungă în cinematografe din 25 Mai 2018.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.