Primul Trailer THE MEG Îl Pune Pe JASON STATHAM Împotriva Unui Rechin Gigantic

Primul Trailer THE MEG Îl Pune Pe JASON STATHAM Împotriva Unui Rechin Gigantic

Primul Trailer THE MEG Îl Pune Pe JASON STATHAM Împotriva Unui Rechin Gigantic preistoric de 23 de metri, cunoscut sub numele de Megalodon.

Un submersibil de mare adâncime, ce face parte din programul internațional de observare submarină, a fost atacat de o creatură masivă, considerată anterior a fi dispărută. Acum se află pe fundul celei mai adânci groape din Pacific, având echipajul prins înăuntru. Odată cu trecerea timpului, Jonas Taylor (Jason Statham), este recrutat de un oceanograf chinez vizionar (Winston Chao), împotriva dorințelor fiicei sale Suyin (Li Bingbing), pentru a salva echipajul și întreg oceanul de această amenințare de neoprit: un rechin preistoric de 23 de metri, cunoscut sub numele de Megalodon. Ceea ce nimeni nu și-ar fi putut imagina este că, cu ani înainte, Taylor, întâlnise aceeași creatură înfricoșătoare. Acum, el trebuie să îşi confrunte temerile şi să-şi rişte propria viaţă pentru a salva pe toţi cei care sunt prinşi în adâncime. Asta îl va pune faţă în faţă cu cel mai mare prădător al tuturor timpurilor.Cei de la Warner Bros au dezvăluit primul trailer pentru noul thriller de acțiune intitulat The Meg, ce este absolut fantastic. Mai ales că Jason Statham este angajat să înfrunte un rechin preistoric imens și să salveze o echipă de oameni de știință prinși pe fundul mării. Ca şi cum asta nu ar fi de ajuns pentru acest element încântător al acestei premise, trailerul şi coloana sonoră prezentată, sunt absolut delicioase.  De regie se ocupă omul care a realizat filme precum Comoara Națională și The Sorcerer’s Apprentice, Jon Turteltaub. El a realizat filmul de aventură şi acțiune sci-fi, după un scenariu conceput de Dean Georgaris și Jon Hoeber & Erich Hoeber. Din câte veţi vedea în trailer, regizorul Turtletaub, se distrează foarte mult cu cadrele din acest film şi chiar cu premiza dată de scenariu, mai ales că unele imagini sunt un tribut adus filmelor de categoria B. Este energic și neînfricat de ciudat, şi are un adevărat luciu de film realizat cu un buget mare. Ca să nu mai menţionăm faptul că actorul Jason Statham, a înotat printre rechini adevăraţi în timpul pregătirilor pentru acest film.

Poster The MegRuby Rose, Li Bing-Bing, Cliff Curtis, Rainn Wilson, Winston Chao, Page Kennedy, Jessica McNamee, Ólafur Darri Ólafsson, Sophia Shuya Cai și Masi Oka mai fac parte din distribuţia filmului.

Filmul The Meg, ar trebui să ajungă în cnematografe prin luna August.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.