Serialul LORD OF THE RINGS Va Fi Cel Mai Scump Realizat Vreodată Cu 5 Sezoane

Serialul LORD OF THE RINGS Va Fi Cel Mai Scump Realizat Vreodată Cu 5 Sezoane

Serialul LORD OF THE RINGS Va Fi Cel Mai Scump Realizat Vreodată Cu 5 Sezoane şi implicarea regizorul Peter Jackson ca producător executiv.

Cei de la Amazon, vor schimba un element important în istoria serialelor de televiziune produse vreodată în lume. Se întâmplă multe în legătură cu achiziţionarea de către Amazon a drepturilor pentru serialul Lord Of The Rings. Cu cât aflăm mai multe detalii, cu atât devine totul mai nebunesc. Acum mai puțin de o lună, vă spuneam că serialul celor de la Amazon, un prequel Lord Of The Rings, va costa în total peste 500 de milioane de dolari, după ce Amazon i-a surclasat pe cei de la Netflix pentru o plată inițială de 250 milioane de dolari, doar pentru drepturile de autor pentru opera lui J.R.R. Tolkien. Dar, după cum raportează cei de la THR, acest număr ar putea ajunge acum la peste 1 miliard de dolari. Au existat speculații că afacerea a inclus un angajament ce spune că serialul va avea mai multe sezoane. Acum, se pare că totul a fost confirmat oficial: serialul Lord Of The Rings va avea parte de 5 sezoane. Deși acest prequel, ar putea include şi alte seriale spin-off, în timp ce costurile de producţie vor creşte dramatic.Mai multe de atât, au apărut și detalii despre faptul că Amazon, are doar doi ani la dispoziţie pentru a începe producția, care, având în vedere domeniul său de aplicare, nu este o perioadă mare de timp. Afacerea complicată a inclus şi compania New Line și compania mamă Warner Bros. În cazul în care cei de la Amazon doresc să folosească ceva secvenţe din filmele realizate anterior, vor avea posibilitatea să o facă. Adică, tot acest pachet şi toată această înţelegere pare a fi ceva foarte epic. Vorbind despre filme, se pare că şi regizorul Peter Jackson este implicat în serialul TV ca producător executiv. Totuşi, rămâne de văzut dacă acesta va fi de acord. El nu a făcut parte din echipă ce a negociat drepturile de autor în 2017, dar recent a inițiat un dialog cu cei de la Amazon.

 Lord Of The RingsCu siguranță acest lucru nu va fi ultimul lucru pe care îl vom auzi despre serialul prequel Lord Of The Rings şi despre această înțelegere mamut, care este posibil să se extindă odată cu trecerea timpului.

Între timp, puteţi să ne spuneţi în secţiunea de comentarii de mai jos, ce poveşti din Pământul De Mijloc aţi vrea să vedeţi într-un serial prequel Lord Of The Rings.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.