STAR TREK 4 Face Istorie: Va Avea Primul Regizor Femeie Al Francizei SF

STAR TREK 4 Face Istorie: Va Avea Primul Regizor Femeie Al Francizei SF

STAR TREK 4 Face Istorie: Va Avea Primul Regizor Femeie Al Francizei SF ce îl va readuce pe Chris Hemsworth în rolul tatălui Căpitanului Kirk.

Producţia Star Trek 4, va deveni un moment de cotitură în istoria francizei SF.
Regizoarea unor seriale precum Jessica Jones și The Defenders, adică S.J. Clarkson, a fost desemnată să regizeze continuarea sci-fi, făcând-o astfel, prima femeie din istoria francizei care va conduce un film Star Trek. Jim Gianopulos, președintele și directorul executiv al companiei Paramount Pictures, a confirmat în timpul prezentării de la convenţia CinemaCon, că studioul dezvoltă două filme Star Trek. Se pare că Paramount, este în curs să realizeze o continuare a francizei existente, iar pe lângă asta, există şi misteriosul proiect al lui Quentin Tarantino, care l-a primit recent pe scenaristul filmului The Revenant, Mark L. Smith. Detaliile despre Star Trek 4, sunt încă ţinute secret, dar filmul va avea parte de revenirea lui Chris Hemsworth, în rolul tatălui lui Căpitanul Kirk (Chris Pine), care a murit în scena de deschidere a filmului Star Trek din 2009. Filmul se spune că prezintă un punct în linia temporală actuală, dar care va avea şi porţiuni de acţiune ce vor implica şi câteva călătorii în timp, fapt ce-i vor permite lui Kirk, să-l întâlnească pe tatăl său.

Scenariul lui Star Trek 4, este realizat de J.D. Payne și Patrick McKay, împreună cu J.J. Abrams și Lindsey Weber, ca producători, prin compania Bad Robot, alături de producătorii executivi David Ellison și Dana Goldberg de la Skydance Media. Actorul Zachary Quinto (Spock), este de asemenea pregătit să se întoarcă. Zachary Quinto și Chris Pine, au recunoscut la începutul anului că au semnat contracte cu studioul pentru un al patrulea film, dar potrivit celor de la THR, studioul nu are deocamdată contracte sau acorduri stabilite cu ceilalţi membri ai distribuţiei, printre care Simon Pegg, John Cho, Zoe Saldana și Karl Urban.
Asta ar putea înseamnă că vor fi elaborate noi contracte, sau că cei menţionaţi, nu vor apărea deloc în Star Trek 4.În ceea ce o priveşte pe regizoarea S.J. Clarkson, ea este un realizator de televiziune veteran, care a devenit mai bine cunoscută în ultimii ani pentru munca sa la Netflix, mai ales în universul Marvel. În afara serialelor cu super-eroi, S.J. Clarkson, a mai regizat episoade din seriale de televiziune precum Dexter, Orange Is The New Black, Bates Motel și Banshee.
Cel mai recent, S.J. Clarkson, a regizat toate cele patru episoade ale mini seriei Collateral.

Filmul Star Trek 4, a fost confirmat înaintea debutului teatral pentru Star Trek Beyond, care a continuat să câștige 158 milioane de dolari pe piața internă și 184 milioane de dolari pe plan internațional.

Nu a fost stabilită o dată oficială de lansare, dar, iată şi o mică descriere oficială pentru viitorul film:
„În următoarea tranșă a aventurii epice spațiale, Căpitanul Kirk, interpretat de Chris Pine, îşi va încrucişa drumurile cu un bărbat pe care nu a mai avut niciodată șansa să-l întâlnească, dar a cărui moștenire l-a bântuit din ziua în care s-a născut: tatăl său”

În afară de confirmarea de la convenţia CinemaCon, deocamdată, nu există nimic oficial care să ne spună ceva despre filmul Star Trek pe care Quentin Tarantino îl pregăteşte. Totuşi, suntem siguri că acest lucru, a reuşit să ridice câteva sprâncene în semn de uimire, atât în rândul fanilor, cât şi în rândul actorilor şi cel al producătorilor de la Hollywood.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.