Trailerul Final A QUIET PLACE Ridică În Slăvi Thrillerul Lui John Krasinski

Trailerul Final A QUIET PLACE Ridică În Slăvi Thrillerul Lui John Krasinski

Trailerul Final A QUIET PLACE Ridică În Slăvi Thrillerul Lui John Krasinski ce ne arată viaţa unei familii forțate să trăiască în tăcere de creaturile care vânează după sunet.

Paramount Pictures a lansat online trailerul final pentru filmul regizorului şi actorului John Krasinski, thrillerul de groază intitulat A Quiet Place. Scris chiar de către actorul principal John Krasinski, alături de Bryan Woods și Scott Beck, thrillerul, are o poveste interesantă şi spune o poveste originală ce se petrece într-un fel de lume post-apocaliptică, unde oamenii sunt terorizați de creaturi care vânează numai prin detectarea sunetului. Această poveste specifică, se învârte în jurul unei familii care trăiește în acest mediu teribil. Soțul, soția și cei doi copii ai lor, sunt forţaţi să inventeze tot felul de soluţii inovatoare pentru a trăi în linişte totală, ideea ce nu părea prea uşor de realizat. Şi pentru ca totul să fie şi mai intens, soția este însărcinată. Filmul a avut premiera la Festivalul de Film SXSW luna trecută, şi din câte se pare, recenziile de la auditoriul orientat spre acest gen, laudă filmul lui John Krasinski.Acestea fiind spuse, ne dăm seama, că anticiparea pentru acest thriller, a crescut considerabil. Chiar înainte că reacțiile să fie pozitive, A Quiet Place, părea să abia o poveste interesantă şi unică, ce pare să revigoreze genul de groază, trecând puţin şi dincolo de standardele genului, într-un domeniu science-fiction. Dar, marea parte a audienţei de la festivalul SXSW, unde a fost prezentat filmul, se pare că a apreciat iscusimea lui Krasinski ca regizor, care şi-a îndreptat atenţia spre abilitatea cu care a pus în mișcare niște scene teribil de înspăimântătoare.
Acest trailer final, intră chiar în profunzimea poveştii de groază, ce ar trebui să convingă orice fan al genului, dar şi pe cei ce sunt interesaţi de aspectul SF al filmului.
Filmul actorului John Krasinski, mai are în distribuţie actori ca Emily Blunt, Millicent Simmonds și Noah Jupe.

Thrillerul A Quiet Place, ajunge în cinematografele româneşti pe 13 Aprilie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.