VENOM: Noul Trailer Dezvăluie Originea Personajului Interpretat De TOM HARDY

VENOM: Noul Trailer Dezvăluie Originea Personajului Interpretat De TOM HARDY

VENOM: Noul Trailer Dezvăluie Originea Personajului Interpretat De TOM HARDY ce este acaparat şi transformat radical de un simbiot extraterestru.

Bazat pe personajul celor de la Marvel Comics, filmul Venom, este condus de regizorul filmului Zombieland și Gangster Squad, Ruben Fleischer, și îl are pe fantasticul Tom Hardy, în rolul antieroului Venom.
Cei de la Sony, au dezlănţuit un nou trailer pentru adaptarea extrem de anticipată a cărților de benzi desenate Venom, care de această dată, dezvăluie cu adevărat înfăţişarea personajului interpretat de Tom Hardy.
În benzile desenate, personajul Venom, are oarecum legături ciudate cu personajul Spider-Man.
Pentru cei care nu știu, în benzile desenate, Spider-Man, intră în contact cu un simbiot extraterestru. Acest simbiot, îi conferă putere crescută. Cu toate acestea, simbiotul provoacă și agresivitate crescută. Dar, atunci când Spider-Man, scapă de simbiot, acesta îl acaparează pe rivalul său, reporterul Eddie Brock, devenind astfel Venom. Totuşi, noul film Venom, se pare că merge într-o cu totul altă direcție decât povestea de bază pe care o ştim din benzile desenate şi din filmul Spider Man 3, al regizorului Sam Raimi, unde Venom, a fost interpretat de Topher Grace.Noul film Venom, este oarecum independent de toate celelalte poveşti din catalogul celor de la Sony. Totuşi, personajul Spider-Man, există acum şi în interiorul Universului Cinematografic Marvel, şi deja ştim că cei de la Marvel, nu sunt implicaţi în această nouă producţie. Iar dacă primul trailer al filmului, a fost doar o tachinare a poveştii şi nu a avut nici măcar un cadru cu personajul titular, iată că cei de la Sony, ne fac aceeaşi greşeală de două ori şi ne dezvăluie adevărata înfăţişare a lui Venom în acest trailer.
În ceea ce privește filmul în sine, NU este greu de înţeles ce se întâmplă. Este ușor să înțelegem de ce a fost interesat Tom Hardy de un rol care îi permite să joace un om cu multe tulburări de personalitate. Dar, în afară de o distribuție foarte bună, nu credem că există ceva cu adevărat provocator sau convingător în această poveste, sau chiar în cinematografia filmului Venom.

Poster VENOM 2018
Venom, are un scenariu conceput de patru scenarişti: Scott Rosenberg, Jeff Pinkner, Kelly Marcel și Will Beal, iar distribuţia este complectată de actori precum Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze și Reid Scott.

Filmul Venom, ar trebui să ajungă în cinematografe pe 5 Octombrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.