Actorul CLAYNE CRAWFORD Starul Serialului LETHAL WEAPON A Fost Concediat

Actorul CLAYNE CRAWFORD Starul Serialului LETHAL WEAPON A Fost Concediat din cauza comportamentului său ostil pe platourile de filmare.

Serialul celor de la Fox, Lethal Weapon, este în pericol iminent în urma concedierii starului Clayne Crawford. Actorul, a fost acuzat anterior de „abuz emoțional și crearea unui mediu ostil” pe platourile de filmare ale serialului, iar acum, se pare că comportamentul lui a dus la un gest radical din partea celor de la Fox.
Serialul Lethal Weapon, care este inspirat de seria de filme cu același nume, se pare că va avea nevoie de un nou actor în rolul principal. Cei de la THR spun că Clayne Crawford, care l-a interpretat pe detectivul Martin Riggs, rol interpretat în filme de Mel Gibson, a fost dat afară din serialul celor de la Fox.
Acum, cei de la Warner Bros.Television, speră să-l înlocuiască pe Clayne Crawford, pentru a salva serialul, care este la sfârşitul sezonului doi. Zvonuri despre comportamentul inadecvat al actorului Clayne Crawford pe platourile de filmare, au apărut recent, când cei de la Deadline, au lansat o ştire ce spunea că actorul „a fost disciplinat de mai multe ori pentru plângerile de abuz emoțional și pentru crearea unui mediu ostil”.
Situația a fost atât de mediatizată încât alți actori și membri ai distribuţiei, au afirmat că s-au simțit inconfortabil atunci când se întâlneau cu Crawford pe platourile de filmare. Totuşi, actorul a recunoscut într-o postare pe Instagram că zvonurile sunt adevărate, dar a susținut că a remediat situația întâlnindu-se cu cei de la resursele umane şi apelând la un psiholog pentru terapie.
El a emis şi o scuză publică, spunând: „Îmi pare rău dacă pasiunea mea pentru a face o treabă bună, a făcut pe oricine să se simtă mai puțin confortabil pe platourile de filmare, sau să se simtă mai puțin decât sărbătorit pentru eforturile lor. Mai mult, îmi cer scuze tuturor echipelor cu care lucrăm și îmi pare rău pentru orice atenție negativă pe care o primește serialul din cauza acestor incidente”.

De asemenea, Clayne Crawford, a terminat terapia impusă și a împărțit o parte din salariul său cu oameni care au suferit din cauza izbucnirilor sale de pe platourile de filmare.
Dar, se pare că acest lucru, nu a fost de ajuns pentru cei de la studio, iar acum Crawford, nu mai are de lucru.Ca și filmele care l-au inspirat, serialul Lethal Weapon, se concentrează asupra polițiștilor Martin Riggs (Clyne Crawford) și Roger Murtaugh (Damon Wayans), în timp ce luptă împotriva criminalității din Los Angeles. După moartea soției sale și a copilului său nenăscut, fostul membru al trupelor SEAL, Martin Riggs, se mută în California, în căutarea unui nou început la Poliţia Din Los Angeles, unde face un parteneriat cu detectivul Murtaugh, care a suferit recent un atac de cord aproape fatal. Tendința noului venit de a nu judeca lucrurile înainte de se arunca în conflict, combinată cu tehnica mai domoală şi mai blândă a lui Murtaugh de a rezolva conflictele, funcţionează foarte bine atunci când rezolvă crime, aşa că parteneriatul celor doi detectivi, devine o chestie stabilă.  Serialul, care a evoluat destul de bine pentru cei de la Fox, are acum soarta incertă.
Cei de la Fox și Warner Bros.Television, trebuie să i-a o decizie concretă până pe 30 Iunie.
Zvonurile spun că există deja mai mulţi actori cărora le-a fost oferită posibilitatea de a prelua rolul lui Clayne Crawford în sezonul 3 al serialului.  Deocamdată, există posibilitatea de a anula serialul cu totul.

Poster Lethal WeaponAvând în vedere că în această vară erau programate începerea filmărilor pentru următorul sezon, suntem sigur i că personajul lui Clayne Crawford, va dispărea la finalul sezonului doi, adică în episodul cu numărul 22, care se intitulează sugestiv: One Day More.

Rămâne să aşteptăm decizia studioului.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.