ANT-MAN AND THE WASP: Noul Trailer Prezintă Un Inamic Redutabil Pentru Omul-Furnică

ANT-MAN AND THE WASP: Noul Trailer Prezintă Un Inamic Redutabil Pentru Omul-Furnică

ANT-MAN AND THE WASP: Noul Trailer Prezintă Un Inamic Redutabil Pentru Omul-Furnică şi o misiune periculoasă în care Scott Lang, are nevoie de ajutor.
Marvel Studios a lansat un nou trailer pentru filmul Ant-Man And The Wasp, dezvăluind mai multe detalii din această continuare anticipată. Regizorul Peyton Reed, revine la conducerea acestei continuări, de data aceasta regizând o poveste pe care a conceput-o chiar el, după ce a regizat primul film Ant-Man, după un scenariu parţial conceput de Edgar Wright, care a abandonat proiectul din cauza diferențelor creative, cu câteva luni înainte de începerea filmărilor. Povestea nouă îi găsește pe Scott Lang (Paul Rudd) și pe Hope Van Dyne (Evangeline Lilly), în încercarea lor de a pătrunde în ţinutul microscopic, unde trebuie să o găsească pe Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) în viață. Și pentru a răspunde la întrebarea pe care mulţi dintre voi o aveţi în minte: DA, Ant-Man And The Wasp, are loc înainte de evenimentele din mega-filmul Avengers: Infinity War.
Continuarea filmului Ant-Man, va fi stabilit după filmul Captain America: Războiul Civil, unde publicul l-a văzut ultima dată pe Ant-Man. Filmul, este de fapt o rampă de lansare pentru un alt personaj incredibil, ce va avea aceleași puteri: incredibila Wasp.De data aceasta, Scott Lang, se confruntă cu consecințele alegerilor sale atât ca super-eroul Ant-Man, cât și ca tată. În timp ce se străduie să-și reechilibreze viața de familie cu responsabilitățile sale, Scott, se confruntă cu Hope van Dyne și Dr. Hank Pym şi o nouă misiune urgentă. El trebuie să îmbrace din nou costumul Ant-Man și să învețe să lupte alături de Wasp, deoarece echipa lucrează împreună pentru a descoperi câteva secrete din trecut.
Noul trailer, arată extraordinar de bine şi pare să aibă un umor de neegalat în universul Marvel. Iar dacă credeam că Spider-Man este cel mai hilar personaj al acestui univers, iată că Ant-Man pare să aducă cu el, mult umor şi acţiune marca Marvel. Se pare că regizorul Peyton Reed, are o imaginaţie bogată şi folosește cadrele filmului în moduri noi, aproape inventive. Singurul lucru surprinzător până acum este că păstrează aspectul personajului interpretat de Michelle Pfieffer (Janet Van Dyne), în secret, în afara faptului că Pfeiffer, apare pe posterul filmului. Dar suntem siguri că vor doar să ne atragă atenţia de la principalul obiectiv al filmului cu lupta dintre Ant-Man şi Ghost (Hannah John-Kamen), o luptă în care intervine şi Wasp. Probabil, acest lucru ar trebui să fie suficient de interesant pentru a face pe oameni să meargă la cinema.

POSTER ANT-MAN AND THE WASP
Regizat de Peyton Reed, dintr-un scenariu scris de scriitori Chris McKenna și Erik Sommers, filmul celor de la Marvel, Ant-Man And The Wasp, îi are în distribuţie pe Paul Rudd în rolul lui Scott Lang, Evangeline Lilly în rolul lui Hope Van Dyne și Michael Douglas ca Hank Pym. Personajele care se vor întoarce sunt cele interpretate de Micheal Pena, David Dastmalchain și Judy Greer. Continuarea are parte şi de noi talente precum Hannah John-Kamen, Walter Goggins, Laurence Fishburne, Randall Park și Michelle Pfieffer.

Ant-Man And The Wasp, urmează să fie lansat în cinematografe pe 6 Iulie 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.