Continuarea Filmului THE HITMAN'S BODYGUARD Se Află În Lucru

Continuarea Filmului THE HITMAN’S BODYGUARD Se Află În Lucru

Continuarea Filmului THE HITMAN’S BODYGUARD Se Află În Lucru iar Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson sunt de aşteptat să se întoarcă la rolurile lor.

Comedia de acţiune The Hitman’s Bodyguard, este filmul perfect de vizionat în weekend-urile liniştite, atunci când vrei să vezi un film de acţiune ce are replici tăioase, dar mai ales amuzante. Îl prezintă pe Ryan Reynolds și pe Samuel L. Jackson, în rolul a două personaje destul de bine construite ce interacţionează într-un film destul de distractiv cu acțiunea suficient de bună să te ţină prins în mrejele producţiei. Nu are nimic deosebit de memorabil, dar este acel film care îţi poate face să treacă timpul mai repede. Totuşi, a fost un hit destul de solid pentru studio, cu încasări de peste 177 de milioane de dolari în întreaga lume, având în vedere că filmul a avut un buget iniţial de aproximativ 30 de milioane de dolari. Nu este o mare surpriză faptul că o continuare a filmului The Hitman’s Bodyguard, este deja în lucru. Potrivit celor de la THR, Millennium Films, studioul care a produs filmul, este prezent la festivalul de la Cannes, unde încearcă să vândă deja continuarea filmului care se pare că se intitulează The Hitman’s Wife’s Bodyguard, alături de alte titluri de acțiune, printre care continuarea Angel Has Fallen, The Expendables 4, Rambo V și The Mechanic 3. Dacă încă nu ştiai, studiourile folosesc anumite festivaluri faimoase, ca modalitate de a finaliza finanțarea unor viitoare filme şi pentru a anunţa lucrul la anumite continuări ale unor filme de succes. Singura descriere a filmului este titlul acestuia.În plus, cei de la THR raportează că Ryan Reynolds și Samuel L. Jackson își vor relua rolurile, deși începerea filmărilor nu a fost confirmată încă, în timp ce Patrick Hughes, se va întoarce în scaunul regizorului.
Iar dacă Ryan Reynolds și Samuel L. Jackson se vor întoarce, probabil că o vom vedea şi pe Salma Hayek, deoarece ea este soția asasinului interpretat de Samuel L. Jackson, iar Ryan Reynolds este bodyguardul acestuia. Este un trio destul de bun pentru a lansa o astfel de continuare, iar dacă va egală în umor şi acţiune primul film, nu ne-ar deranja să vedem că această comedie de acţiune va deveni o franciză. De ce ar trebui ca doar filmele sci-fi și cele cu super-eroi să aibă parte de continuări de succes? E timpul ca şi o comedie de acţiune să fie în prim plan. În filmul The Hitman’s Bodyguard, asasinul Samuel L. Jackson este gata să depună mărturie la Curtea Internațională De Justiție, iar Ryan Reynolds, este bodyguardul care trebuie să-l ajute să ajungă acolo, în timp ce diverse persoane încearcă să-l lichideze.

Pe Ryan Reynolds, îl veţi putea vedea în câteva săptămâni în continuarea Deadpool 2, iar pe Samuel L. Jackson, prin luna Iunie în continuarea Incredibles 2, unde îşi va relua rolul super-eroului Frozone.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.