Filmul FAST AND FURIOUS Cu DWAYNE JOHNSON Şi JASON STATHAM Va Fi Mai Realist

Filmul FAST AND FURIOUS Cu DWAYNE JOHNSON Şi JASON STATHAM Va Fi Mai Realist

Filmul FAST AND FURIOUS Cu DWAYNE JOHNSON Şi JASON STATHAM Va Fi Mai Realist spune regizorul David Leitch, care este gata să se apuce de filmări.

Au trecut patru ani de la când regizorul David Leitch a realizat super filmul John Wick. Dar regizorul nu a risipit timpul şi a lucrat la construcţia unui nou film. David Leitch, cascadorul veteran devenit regizor, a lucrat între timp şi ca producător al thrillerului Atomic Blonde, asta înainte de a ajunge la Deadpool 2. Acum, când sequelul Deadpool a ajuns în cinematografe, Leitch se pregătește deja să lucreze la următorul proiect: viitorul film Fast And Furious, adică acel spinoff despre personajul Luke Hobbs interpretat de Dwayne Johnson și Deckard Shaw interpretat de Jason Statham.

Cei de la site-ul Collider, au vorbit cu regizorul David Leitch, cu puţin înainte de lansarea în cinematografe a filmului Deadpool 2 și au profitat de ocazie pentru a obține unele informaţii despre viitorul film Fast And Furious. Regizorul a confirmat că filmul spinoff despre Hobbs şi Shaw, se va lansa înaintea lui Fast And Furious 9. În ciuda unui buget destul de mare şi al renumelui francizei, David Leitch, ne tachinează cu un film care ar putea fi puțin mai ancorat în realitate și mai concentrat pe povestea celor două personaje.
-„Cred că va fi mai mult bazat în realitate, pentru că este un film de început. Este o poveste de origine, într-un sens, dar noi vrem să începem o franciză. Așadar, vrem să fie puţin mai bazat, ceva mai orientat spre povestea personajelor. Vom stabili mizele pentru care luptă cele două personaje, vom vedea care este relația lor, dar evident, vom vedea şi niște secvenţe de acțiune fantastice, acţiune pe care fanii o aștepta de la acest tip de franciză”.Spinofful Fast And Furious, are scenariul conceput de acelaşi Chris Morgan, iar în timp ce detaliile despre intrigă sunt încă secrete, David Leitch, ne tachinează cu un film care se îndepărtează de lumea curselor stradale și se afundă în lumea spionilor și a agenților guvernamentale. Franciza Fast And Furious, a dat naștere la opt filme până acum, cu încă două continuări ce sunt în program.
Filmul despre Hobbs și Shaw, este destinat să construiască un univers propriu.
Întrebat dacă s-a concentrat pe realizarea unui singur film sau pe crearea unei posibile francize, David Leitch a explicat:
-„Cred că trebuie să le facem pe amândouă. Deocamdată gândim pe termen lung. Evident, respectând scenariul și făcând cel mai bun film, dorim să plasăm elemente care să permită extinderea acestui univers. Dacă te uiți la primul film din seria Fast And Furious, există grupul de bază al personajelor ce le-a permis să aibă poveştii interesante pentru încă nouă filme. Trebuie să înființăm lumea lui Hobbs şi Shaw, astfel încât să aibă potențialul de a crește. Cred că vor avea propriul lor univers”.

Luke Hobbs interpretat de Dwayne Johnson și Deckard Shaw interpretat de Jason Statham.
Regizorul a mai precizat că există o posibilitate pentru realizarea unor continuări încrucișate între cele două francize și s-ar putea să vedem că unele personaje familiare vor apărea şi în acest spinoff. Iar faptul că franciza Fast And Furious a dat naștere la opt filme, un spinoff, parcuri tematice, ba chiar și un nou serial spinoff animat realizat de Netflix, ne face să credem că nu există nici o îndoială: studioul va continua să investească în noi modalități de a extinde această lume și mai mult.
Regizorul David Leitch, a ţinut să specifice că începe filmările în această vară, sau cel mai târziu, în luna Septembrie.Filmul spinoff Fast And Furious, prezumtiv intitulat Hobbs And Shaw, are stabilită data de lansare pentru 26 Iulie 2019.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.