JAMIE FOXX Este Oficial Personajul SPAWN Antieroul Demonic Venit Din Iad

JAMIE FOXX Este Oficial Personajul SPAWN Antieroul Demonic Venit Din Iad

JAMIE FOXX Este Oficial Personajul SPAWN Antieroul Demonic Venit Din Iad ce revine în lumea noastră pentru a se răzbuna, după ce face un pact cu un demon.

Doamnelor și domnilor, Jamie Foxx, este oficial interpretul personajului Spawn. Actorul câștigător al unui Oscar, a semnat oficial un contract pentru a interpreta personajul diavolesc, în noua adaptare pentru cinematografe a poveştii din benzile desenate create Todd McFarlane. Cei de la Blumhouse Productions vor produce filmul, alături de Todd McFarlane, care este pregătit să scrie scenariul și să îşi facă debutul regizoral alături de Jason Blum.
Despre viitoarea adaptare pentru marele ecran a poveştii personajului SPAWN din benzile desenate, se vorbeşte de mult timp. Personajul Spawn, creat de Todd McFarlane, este ceva foarte diferit pentru fanii benzilor desenate, iar în timp ce personajul a avut parte de o adaptarea cinematografică în 1997, unde Spawn a fost interpretat de Michael Jai White, se pare că a trecut destul timp pentru a aduce personajul înapoi în atenţia publicului larg. Toate acestea, sunt meritul creatorului McFarlane, care de-a lungul timpului,nu a renunțat la idee şi a fost mereu pregătit pentru repornirea unei producţii ce ar putea lansa o franciză.Pentru cei ce încă nu cunosc pe deplin personajul, Spawn, este de fapt un fost agent special, un asasin al guvernului pe nume Al Simmons, care este trădat de echipa sa și ucis de către șeful său malefic Jason Wynn.
Al Simmons, face un pact cu diavolul și se întoarce pe pământ ca şi răzbunătorul Spawn – o progenitură a iadului cu puteri incredibile – pentru a-şi revedea soția. Este pus la cale un plan ce se presupune că va distruge lumea cu un virus mortal ce va duce la un Armaghedon, ce va permite Iadului să atace Raiul.
Toate astea în timp ce Spawn, trebuie să aleagă între bine și rău.
Este bine de ştiu că ar trebui să nu ne aşteptăm la un nou film despre originea personajului, sau un film care să aibă explicaţii despre trecutul personajului Spawn. Creatorul Todd MacFarlane, a fost destul de clar când a declarat că a obosit văzând filme care adoptă poveşti de origine și dorește să facă un film cu o poveste mai violentă şi mai întunecată, care să nu explice prea multe. La rândul său, Jamie Foxx, a vorbit despre dorința sa de a juca rolul Spawn de mult timp și a spus că a „urmărit agresiv” acest rol atunci când a vorbit cu cei de la Movies.com în 2013.

Se pare că toată această insistenţă din partea lui Jamie Foxx, a fost răsplătită.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.