MISSION IMPOSSIBLE - FALLOUT: Noul Trailer Dezlănţuie Acţiune Fantastică

MISSION IMPOSSIBLE – FALLOUT: Noul Trailer Dezlănţuie Acţiune Fantastică

MISSION IMPOSSIBLE – FALLOUT: Noul Trailer Dezlănţuie Acţiune Fantastică şi o poveste încâlcită ce are legături strânse cu trecutul echipei de elită.

Regizorul Christopher McQuarrie, sare peste standardele filmelor anterioare şi chiar se depășeste pe sine. De altfel, regizorul Christopher McQuarrie, marchează şi un eveniment în această franciză, fiind primul regizor care conduce două filme Mission Impossible la rând, după ce a scris și a dirijat Mission: Impossible – Rogue Nation.  Chistopher McQuarrie, a adunat o distribuţie talentată pentru acest sequel, care nu numai că a adus înapoi personaje favorite precum cel interpretat de Michelle Monaghan și Simon Pegg, dar și introduce noi personaje interpretate de Henry Cavill și Angela Bassett, împreună cu revenirea lui Rebecca Ferguson. Paramount a poziționat inteligent franciza Mission: Impossible ca antidot împotriva filmelor de succes care folosesc foarte multe efecte speciale, în timp ce regizorul McQuarrie și Tom Cruise, au lucrat intens pentru a aduce pe ecran cele mai practice cascadorii şi efecte speciale. Şi ca să fim sinceri, este destul de ireal cât de bine arată acest film. Acest trailer ne oferă puţin mult mai mult intriga filmului, inclusiv modul în care caracterul lui Henry Cavill este în esență antagonistul, chiar dacă principalul personaj negativ este încă jucat de Sean Harris.Dacă acest film va deveni cel mai bun din toată franciza Mission: Impossible, nu ne-ar surprinde deloc. Se pare că regizorul Christopher McQuarrie, se dezlănţuie în acest film, atât în ​​ceea ce privește acțiunea, cât și în ceea ce privește povestea. Mission: Impossible, este o franciză care s-a îmbogățit odată cu înaintarea în vârstă, deoarece fiecare regizor a adus sensibilitățile sale unice la material și aşteptăm să vedem cum regizorul McQuarrie, va schimba lucrurile pentru a doua oară. Din aspectul acestui trailer, a făcut o treabă minunată. Acesta ar putea fi cel mai uimitor film al francizei, mai ales că povestea recontextualizată a lui Ethan Hunt, pare să fie ceva nou în întreaga franciză. De vreme ce franciza Mission: Impossible, deţine deja un premiu onorific pentru cele mai bune cascadorii ale tuturor timpurilor realizate pe peliculă, era de aşteptat ca noul film să conţină cascadorii ce ne vor lăsa cu gura căscată. Cea de-a 6-a producţie a francizei, se va ocupa direct de repercusiunile din filmul anterior Mission: Impossible – Rogue Nation.

Cele mai bune intenții, vin de multe ori să te bântuie. MISIUNEA: IMPOSIBILĂ – FALLOUT, îl găsește pe Ethan Hunt (Tom Cruise) și pe echipa lui FMI (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) alături de alți aliați familiali (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) într-o cursă împotriva timpului, după ce o misiune a mers prost.
Din distribuţia filmului Mission: Impossible – Fallout, mai fac parte Rebecca Ferguson, Henry Cavill, Vanessa Kirby, Simon Pegg, Michelle Monaghan, Sean Harris, Ving Rhames, Alec Baldwin, Sian Brooke și Angela Bassett.

Mission: Impossible – Fallout, ajunge în cinematografele din jurul lumii, pe 27 Iulie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.