Primul Trailer BOHEMIAN RHAPSODY: Filmul Despre Formaţia QUEEN Şi FREDDIE MERCURY

Primul Trailer BOHEMIAN RHAPSODY: Filmul Despre Formaţia QUEEN Şi FREDDIE MERCURY

Primul Trailer BOHEMIAN RHAPSODY: Filmul Despre Formaţia QUEEN Şi FREDDIE MERCURY în creșterea lor meteorică ce culminează cu performanța lor de neuitat de la fabulosul concert Live Aid.

Filmul Bohemian Rhapsody, este un eveniment cinematografic extraordinar despre formaţia Queen, despre muzica lor și cântărețul fantastic Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a devenit unul dintre cei mai iubiți interpreţi de pe planetă. Filmul urmărește ascensiunea meteorică a trupei prin melodiile lor iconice și sunetul revoluționar, de la stilul de viață al lui Freddie, până la reîntoarcerea lor triumfătoare în ajunul concertului Live Aid, unde Freddie se confruntă deja cu o boală care-i amenința viața. El îşi conduce trupa într-una dintre cele mai mari spectacole din istoria muzicii rock. În acest proces, cei de la Queen, şi-au cimentat moștenirea legendară a trupei ce a fost întotdeauna mai mult ca o familie, o familie muzicală ce continuă să inspire şi alte generaţii de visători și iubitori de muzică. Cei de la 20th Century Fox, au lansat primul trailer pentru viitoarea dramă muzicală Bohemian Rhapsody, ce îl are pe actorul Rami Malek, în rolul iconic al interpretului fenomen Freddie Mercury.
Filmul urmărește creșterea meteorică a trupei ce culminează cu performanța lor de neuitat de la fabulosul concert Live Aid.Bryan Singer a fost iniţial regizorul filmului, dar, a fost concediat în timpul producției și înlocuit de Dexter Fletcher. Iar primul trailer, ne-a lăsat efectiv fără cuvinte, după ce am văzut asemănarea fantastică a actorului Rami Malek cu Freddie Mercury. Din trailer, ne dăm seama că filmul va prezenta o perioadă foarte scurtă de timp, iar aceste prime imagini și cadre, sunt mai mult un teaser. Nu aflăm cu adevărat ce se petrece în film, dar obținem promisiunea că vor fi o mulțime de înregistrări fantastice cu colegi lui Freddie din trupa Queen. Acesta este un proiect care a fost în procesul de creaţie foarte mulţi ani, cu un număr de diverși actori și regizori atașați, aşa că, chiar este un miracol că filmul este în sfârşit finalizat. Suntem cu cu siguranţă intrigaţi, mai ales că este vorba de un interpret ce a influenţat de-a lungul timpului, muzica rock şi nu numai. După succesul zdrobitor de anul trecut al filmului muzical The Greatest Showman, este clar că cei de la Fox, vor accepta de acum încolo multe proiecte muzicale pentru marele ecran.

BOHEMIAN RHAPSODY POSTER
Cu un scenariu conceput de Anthony McCarten, filmul îl mai are în distribuţie pe Aidan Gillen, Tom Hollander, Lucy Boynton, Ben Hardy, Gwilym Lee, Joseph Mazzello, Allen Leech și Aaron McCusker.

Bohemian Rhapsody, trebuie să ajungă în cinematografe pe data de 2 Noiembrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.