Primul Trailer MOWGLI Dezvăluie O Viziune Mai Întunecată Despre Cartea Junglei

Primul Trailer MOWGLI Dezvăluie O Viziune Mai Întunecată Despre Cartea Junglei

Primul Trailer MOWGLI Dezvăluie O Viziune Mai Întunecată Despre Cartea Junglei regizată de Andy Serkis cu o distribuţie de milioane.

Ok, ca să ne înţelegem de la început. Acesta nu este un film Disney şi nici vreo continuare a filmului regizat de Jon Favreau, Jungle Book din 2016. Chiar dacă are o distribuţie fantastică, stăm să ne întrebăm dacă nu este prea devreme pentru a realiza un nou film despre aceeaşi poveste? Şi chiar dacă e aşa, Warner Bros. a lansat primul trailer pentru filmul Mowgli, o adaptare mai apropiată de Cartea Junglei scrisă Rudyard Kipling, decât versiunea celor de la Disney. Filmul actorului devenit regizor Andy Serkis, îl prezintă pe eroul principal al poveşti lui Kipling, Mowgli (Rohan Chand), un copil sălbatic care experimentează un conflict interior şi nu ştie exact dacă vrea să rămână în junglă sau în lumea oamenilor pe care nu a cunoscut-o niciodată. Iar după cum puteți vedea din acest trailer, cei de la Warner Bros. încearcă să poziționeze filmul cât mai departe posibil de versiunea optimistă a celor de la Disney. Ceea ce este cel mai interesant aici sunt sugestiile culturii indiene pe care Andy Serkis le prezintă în narațiune. Probabil aceste aspecte ar trebui să-i dea lui Mowgli, o personalitate distinctă, care se concentrează asupra personajului său, mai degrabă decât pe personajele din jurul său.Iar ca să ne explice ce a vrut să exprime în acest film, regizorul Andy Serkis, a lansat şi un clip featurette, în care spune de ce şi cum a reuşit să facă un film mai întunecat decât ceea ce ştiam noi din Cartea Junglei.
Sinopsisul oficial al filmului spune cam aşa: Copilul Mowgli, este crescut de o haită de lupi în jungla Indiei. În timp ce învață regulile adesea dure din junglă, sub tutela unui urs numit Baloo și unei pantere numită Bagheera, Mowgli, devine acceptat de animalele din junglă ca fiind unul de-al lor. Doar tigrul înfricoșător Shere Khan, îl vede cu adevărat ca ce este el: un om. Dar, pericole mai mari decât acestea pot apărea în junglă. Mowgli, ajunge față în față cu locul său de origine.

POSTER Mowgli (2018)
Filmul are în distribuţie actori ca Christian Bale în rolul panterei viclene, Bagheera, pe Cate Blanchett în rolul șarpelui sinistru, Kaa, pe Benedict Cumberbatch, în rolul tigrului înfricoșător, Shere Khan.  Actriţa Naomie Harris joacă rolul Nisha, lupul de sex feminin care adoptă copilul Mowgli, iar Andy Serkis este ursul înțelept, Baloo.
Peter Mullan (Akela), Jack Reynor (Brother Wolf), Eddie Marsan (Vihaan) și Tom Hollander (Tabaqui), mai fac parte din distribuţie, alături de Rohan Chand, cel ce îl interpretează pe Mowgli.

Filmul Mowgli, ajunge în cinematografe pe 19 Octombrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.