Primul Trailer Pentru ROBIN HOOD Transformă Clasicul Erou Într-un Războinic Mascat

Primul Trailer Pentru ROBIN HOOD Transformă Clasicul Erou Într-un Războinic Mascat

Primul Trailer Pentru ROBIN HOOD Transformă Clasicul Erou Într-un Războinic Mascat fantastic de bine antrenat, ce luptă împotriva corupţiei în cadre pline de acţiune.

Nu, acesta nu este un alt promo pentru un nou sezon al serialului Arrow. Acesta este noul Robin Hood, așa cum este el prezentat în primul trailer oficial. „Nu ești curios cine se ascunde sub glugă?”, Întreabă în trailer Jamie Dornan care interpretează rolul Will Scarlet. Răspunsul la întrebarea lui este Taron Egerton, starul din filmul Kingsman: The Golden Circle şi viitorul star al filmului biografic despre Elton John. Spre deosebire de reîncarnările anterioare ale războinicului Arthurian, cu o poveste despre „fură de la bogați şi oferă săracilor”, acest Robin Hood, este cel care se poate roti în aer într-un cadru slow-motion în timp ce doboară doi adversari cu săgețile.
Dacă încă nu ştiai, Otto Bathurst, cunoscut pentru regia unor diverse emisiuni TV, cum ar fi Peaky Blinders, este regizorul filmului.  El a declarat că noul Robin Hood va fi o re-imaginare curajoasă a poveştii clasice, puţin mai întunecată. Scenariul filmului a fost conceput de Joby Harold, cel care a finisat modernizarea unei alte poveşti clasice, King Arthur: Legenda Sabiei, pentru regizorul Guy Ritchie, film care nu a avut succesul aşteptat.Sinopsisul oficial spune cam aşa: Robin De Loxley (Taron Egerton), un războinic călit în luptă și comandantul său maur Little John (Jamie Foxx), pornesc o revoltă îndrăzneață împotriva corupţiei la nivel înalt, ce are rădăcini şi legături chiar şi cu Coroana Angliei, într-o aventură plină de acțiune, de explozii şi multe lupte, dar și mult romantism. Lionsgate, a dezvăluit şi primul trailer pentru această nouă reîncarnare a eroului legendar, şi trebuie să recunoaştem că suntem puţin confuzi şi nu prea ştim ce se întâmplă cu adevărat în aceste cadre. Şeriful de Nottingham (Ben Mendelsohn), este mai elegant şi mai simandicos decât orice ai văzut până acum în această poveste clasică, unde Robin Hood este un fel de super-erou modern, cu arc şi săgeţi. Filmul care se intitula anterior Robin Hood: Origins, ne oferă o reinventare a poveştii de origine a lui Robin Hood, iar primul trailer, ce îl poţi vedea mai jos, pare puţin derutant. Suntem foarte curioşi ce credeţi despre el.

Robin Hood (2018) Poster Robin De Loxley (Taron Egerton)
Filmul mai are in distributie actori ca Ben Mendelsohn, Jamie Dornan, Paul Anderson, Josh Herdman, Tim Minchin, Ian Peck, Nick Wittman, Nasser Memarzia, Antonio Lujak, si Björn Bengtsson.

Filmul Robin Hood, încă neintitulat, ar trebui să ajungă în cinematografe pe 21 Septembrie 2018.Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.