Primul Trailer THE PREDATOR: Un Nou Vânător Sofisticat Şi Nemilos Venit Din Spaţiu

Primul Trailer THE PREDATOR: Un Nou Vânător Sofisticat Şi Nemilos Venit Din Spaţiu

Primul Trailer THE PREDATOR: Un Nou Vânător Sofisticat Şi Nemilos Venit Din Spaţiu este gata să facă ravagii într-un film plin de acţiune a francizei clasice.

De la marginea universului şi până pe străzile orașului de suburbie, vânătoarea de oameni se întoarce în reîncarnarea explozivă a seriei Predator, regizată de Shane Black. Acum, vânătorii cei mai versaţi ai universului, sunt mai puternici, mai inteligenți și mai mortali decât oricând, după ce s-au modernizat genetic cu ADN-ul altor specii. Când un băiețel declanșează accidental baliza de semnalizare de pe Pământ, numai o echipă de foşti soldați și o profesoară de știință, pot împiedica sfârșitul rasei umane. Primul trailer pentru foarte anticipatul film The Predator, al regizorului Shane Black, ne oferă primele cadre fantastice cu noua viziune asupra personajului principal al filmului și asupra oamenilor care sunt pe cale să devină prada lui.
Filmul îl are într-un rol cheie pe tânărul Jacob Tremblay, în rolul unui copil care aduce accidental pe Pământ, unul, sau mai mulţi Predatori, de care se vor ocupa o trupă de foşti experţi militari. Din imaginile prezentate în trailer, se pare că o agenție guvernamentală a reușit să prindă un Predator. Vedem câteva cadre în care se face un studiu al acestei specii extraterestre. Vedem şi personajul interpretat de Olivia Munn, care este cu siguranță ceva mai mult decât o simplă „profesoară de știință”, deoarece ne avertizează că Predatorii: „încearcă hibridizarea, modernizându-se pe fiecare planetă pe care o vizitează”, ceea ce înseamnă că preiau atributele care-i transformă în vânători mai puternici.Iar primul trailer, este plin de acţiune specifică unui film mai soft cu rating PG-13, care face parte totuşi dintr-o franciză cu un rating R, plină de violenţă. Dar, acest trailer, aduce cu el şi o vibrație diferită în franciză: amestecul ADN-ului de Predator, amestecat cu cel ale altor specii. Nu doar lipsa distinctă a înjurăturilor, a violenței și a vărsării de sânge, îi conferă filmului un sentiment unic, dar din câte se pare, filmul are un ton de aventură amestecată cu mult science-fiction, în loc de acțiunea brutală cu care eram obișnuiți în filmele anterioare ale francizei.
Fără îndoială, vor exista multe înjurături în filmul necenzurat, pentru că ăsta este stilul de umor cu care ne-a obişnuit regizorul Shane Black. Cu siguranță ne-a stârnit interesul, dar, sperăm că în curând vom vedea şi un trailer cu limită de vârstă şi evident, un Predator în adevărata lui splendoare.

Scris şi regizat de Shane Black, alături de Fred Dekker, The Predator, are în distribuţie actori ca Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Thomas Jane, Augusto Aguilera, Jake Busey și Yvonne Strahovski.

The Predator, va ajunge în cinematografe pe 14 Septembrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.