SOLO: A STAR WARS STORY Dezamăgeşte La Încasările Din Boxoffice

SOLO: A STAR WARS STORY Dezamăgeşte La Încasările Din Boxoffice

SOLO: A STAR WARS STORY Dezamăgeşte La Încasările Din Boxoffice după ce a avut un început promiţător la începutul weekend-ului.

Solo: A Star Wars Story, a ajuns în cinematografe în weekend-ul care tocmai a trecut și în timp ce proiecțiile din boxoffice au prezis că filmele spin-off din universul Star Wars, ar putea stabili câteva recorduri la încasări, cifrele s-au dovedit a fi mult mai decât dezamăgitoare. De fapt, încasările de la box-office-ul pentru filmul Solo: A Star Wars Story, nu au făcut nici măcar jumătate din încasările primului film spinoff: Rogue One. În totalul de trei zile de rulare în cinematografe, pentru Solo: A Star Wars Story, a realizat doar 84,8 milioane de dolari în Statele Unite. Această sumă este puțin peste jumătatea încasărilor de 155 de milioane de dolari pe care filmul Rogue One: A Star Wars Story a câştigat-o în weekend-ul de lansare din Decembrie 2016.

Acestea nu sunt încasările oficiale finale, ci doar câteva estimări ale analiștilor din industrie, ce sunt pe aceeași poziție cu calculele estimative a celor de la Disney. În străinătate, filmul nu a avut un succes la fel de bune, asta pentru că încasările internaționale nu ating decât pragul de 65 de milioane de dolari. Din nou, aceasta este mult sub așteptările stabilite de Rogue One, care a câștigat 178 milioane de dolari doar pe piețele internaționale în weekendul său de lansare. Încasările la boxoffice-ul global al filmului Solo: A Star Wars Story, se ridică la 148,3 milioane de dolari.Bugetul pentru Solo: A Star Wars Story, se situează undeva între 250 și 300 de milioane de dolari, asta datorită costului unor filmări adiacente realizate de regizorul Ron Howard, iar aparent, această sumă nu include costurile de marketing. Filmul, are de făcut eforturi mari pentru a-şi egala măcar bugetul iniţial, care, este destul de mare. Aşa că, în timp ce filmul este dezamăgitor pentru standardele filmelor Star Wars, Solo, nu va duce la eșecuri catastrofale pentru cei de la Disney / Lucasfilm, deși aceştia ar putea să-şi reconsidere abordarea filmelor independente de povestea principală.

Deci, de ce a dezamăgit filmul Solo: A Star Wars Story? Unii spun că se confruntă cu saturaţia populaţiei cu filme Star Wars, alții, dau vina pe discuțiile anterioare despre problemele de producție. Sau poate fanii și audiența generală, nu erau interesați de un film despre viaţa din tinereţe a lui Han Solo. Probabil, nu ar fi fost o asemenea dezamăgire, dacă Rogue One, nu ar fi avut un rol atât de important în universul Star Wars. Dar, Rogue One: A Star Wars Story, a ridicat ştacheta destul de sus pentru aceste filme spin-off. Ca să nu mai zicem că a avut în paleta sa, unul din cele mai populare personaje negative: Darth Vader.
Reacțiile fanilor au fost destul de mixte. Unii au avut o revelaţie, în timp ce alții au fost foarte dezamăgiţi.Va fi interesant să vedem ce lecţie primesc cei de la Lucasfilm după performanța slăbuţă a lui Han Solo la boxoffice.Știm că există o speranță pentru o continuare a acestei prime aventuri. Există discuții despre un film ce ar prezenta viaţa lui Lando Calrissian, film despre care fanii par să fie destul de încântaţi. Există deja planuri oficiale pentru un film spinoff despre mercenarul Boba Fett.

Aşa că, s-ar putea ca această poveste despre tânărul Han Solo, va putea continua fără a se concentra doar pe Han Solo. Aceste filme plănuite deja, îi vor permite contrabandistului să apară şi în alte filme spin-off.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.