TOP GUN 2: TOP GUN 2: Au Început Filmările Şi TOM CRUISE Împărtăşeşte O Imagine IconicăFilmările Şi TOM CRUISE Împărtăşeşte O Imagine Iconică

TOP GUN 2: Au Început Filmările Şi TOM CRUISE Împărtăşeşte O Imagine Iconică

TOP GUN 2: Au Început Filmările Şi TOM CRUISE Împărtăşeşte O Imagine Iconică ce confirmă întoarcerea unui personaj favorit din filmul original.

Continuarea filmului de acțiune Top Gun cu Tom Cruise, va fi lansat la 33 de ani de la lansarea filmului original. Cei de la Paramount Pictures, au confirmat că Top Gun 2, va avea premiera în data 12 iulie 2019, iar Tom Cruise se va întoarce la rolul fostului pilot Maverick. Continuarea, pe care Tom Cruise, a intitulat-o într-un interviu Top Gun: Maverick, nu a primit încă un titlu oficial, deşi filmările pentru această continuare, au început. Tom Cruise, a dezvăluit o imagine în care precizează că se află în prima zi de filmare pentru Top Gun 2. Deocamdată, regizorul Joseph Kosinski, cel care a regizat filmul cu Tom Cruise, Oblivion în 2013, ar trebui sa fie în continuare preferat de cei de la Paramount pentru conducerea filmului, deşi încă nu există nici o informaţie oficială.
Tom Cruise, a declarat în trecut că lucra deja la această continuare cu regizorul filmului original, Tony Scott, înaintea morții premature a lui Scott din 2012. Tom Cruise va produce filmul împreună cu CEO-ul Skydance, David Ellison, și Jerry Bruckheimer, care a produs filmul original din 1986.Filmul din 1986 Top Gun, a spus povestea palpitantă a unor studenții de la Școala De Luptă a Marinei Militare, care se antrenau să fie piloți de vânătoare. Tom Cruise, a jucat în rolul locotenentului Pete „Maverick” Mitchell, care prezintă strategii neconvenționale și nesăbuite, în timp ce se implică emoţional într-o relaţie cu instructoarea interpretată de Kelly McGillis. Fiind unul din cei care se aflau în topul celor mai buni piloti, Maverick, avea discuţii şi întreceri frecvente cu locotenentul interpretat de Val Kilmer, Tom ‘Iceman’ Kazanski. Filmul a avut în distribuţie nume ca Tom Skeritt, Anthony Edwards și Meg Ryan, înainte ca actrita sa devina faimoasă. Actorul Val Kilmer, și-a exprimat în nenumărate rânduri entuziasmul cu privire la reluarea rolului său , deși încă nimic nu este oficial. Detaliile scenariului despre Top Gun 2, sunt deocamdată vagi, dar unele surse raportează, că sequelul, se va concentra asupra modului în care tehnologia cu drone, a schimbat viaţa piloţilor de elită a Marinei Militare din SUA.


Conflictul dintre tehnologie și instinctul uman, este o poveste atemporală, una care este cu atât mai relevantă în ziua de astăzi. Tehnologia dronelor și a inteligenţei artificiale, devine din ce în ce mai frecventă în discuţiile despre utilizarea lor în aplicațiile militare. Tensiunea dintre piloții generației noi și cei de generaţie veche este o idee solidă pentru un film ce are puterea de a răzbi în boxoffice-ul mondial.

Top Gun 2, este programat să ajungă în cinematografe pe 12 Iulie 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.