ZOMBIELAND 2 Ajunge La Cinema Prin 2019 Cu Distribuţia Originală

ZOMBIELAND 2 Ajunge La Cinema Prin 2019 Cu Distribuţia Originală

ZOMBIELAND 2 Ajunge La Cinema Prin 2019 Cu Distribuţia Originală şi un scenariu scris de aceeaşi Rhett Reese și Paul Wernick.

Anul viitor aduce cu sine a zecea aniversare de la lansarea comediei Zombieland, dar și cea de-a zecea aniversare de când se tot vorbeşte despre o continuare Zombieland 2. Succesul regizorului Ruben Fleischer, a avut parte de o dezvoltare a unei continuări încă de la primele proiecţii ale filmului în cinematografe, dar în ciuda unor interviuri în care s-au făcut declaraţii despre o continuare, până acum nu s-a realizat nimic concret. Cu toate acestea, potrivit scenariştilor Rhett Reese și Paul Wernick, acest lucru se poate schimba în curând. Reese și Wernick au câștigat multă notorietate în urmă cu câțiva ani, când scenariul pentru Deadpool, a fost în cele din urmă transpus într-un film de succes realizând o tonă de bani la boxoffice. Ei au revenit să scrie şi scenariul pentru Deadpool 2 şi vorbind cu cei de la Vulture, Wernick a declarat că Zombieland 2, va ajunge în cinematografe prin 2019.
– „Ajungem la cea de-a zecea aniversare a filmului Zombieland, care a avut premieră în luna octombrie a anului 2009. Nu știm ce anume vom face pentru această aniversare, dar s-ar putea să fie un Zombieland 2. Sperăm să începem filmările la începutul anului 2019 pentru o lansare stabilită în octombrie 2019, cu toată distribuţia originală”.Filmul Zombieland, a avut parte de câteva talente iscusite, precum Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone și Abigail Breslin, interpretând rolul unui grup de supraviețuitori care trec printr-o apocalipsă, post-zombie. La acea vreme, Stone și Eisenberg, erau la începutul carierei. Dar acum Emma Stone, deţine un premiu Oscar, iar Jesse Eisenberg, este Lex Luthor. Ar fi o chestie al naibii de bună dacă acest cvartet de bază ar reveni într-o continuare Zombieland.  Zombieland 2, a trecut printr-o serie de peripeţii de-a lungul anilor. Incă din 2016, Sony a căutat un nou scenarist, în timp ce regizorul Ruben Fleischer, era gata să se întoarcă să-și îndrume distribuţia. Ruben Fleischer, finalizează în prezent filmul Venom pentru cei de la Sony, ceea ce înseamnă că ar fi liber în 2019 pentru Zombieland 2. Totuşi, nu este destul de clar cine a scris cea mai recentă versiune a scenariului, însă cei doi scenarişti Reese și Wernick, au primit rolul producători executivi ai filmului Zombieland 2.

Woody Harrelson, Jesse Eisenberg: Zombieland (2009)
Din moment ce acest proiect a trecut prin atâtea suişuri și coborâșuri, mai ales după încercarea nereuşită de a realiza un serial Zombieland, este greu de crezut că acest lucru s-ar putea întâmpla.

Totuşi, continuarea acestei comedii, ar fi de bun augur. Mai ales cu distribuţia originală.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.