Noul Trailer THE PEDATOR Dezvăluie O Mega-Fiinţă Modificată Genetic

Noul Trailer THE PEDATOR Dezvăluie O Mega-Fiinţă Modificată Genetic

Noul Trailer PEDATOR Dezvăluie O Mega-Fiinţă Modificată Genetic ce s-ar părea că luptă împotriva Predatorilor şi de partea oamenilor.

Primul trailer pentru noul film The Predator, a fost puţin dezamăgitor, mai ales fără a dezvălui prea mult din povestea nouă a producţiei. Iar dacă primul trailer a atras chiar și pe cei care nu erau fani înrăiţi ai francizei, noul trailer, va fi un deliciu. Acest ultim spot tv, este o tachinare mult mai strictă și mai interesantă a filmului, mai ales că ne tachinează cu apariţia unui mega-Predator hibrid modificat genetic, care arată efectiv ca o fiară. În timp ce spotul TV, nu dezvăluie nici el prea mult din poveste, se pare că acest mega-Predator, ar putea fi pe partea oamenilor. Dar, la fel ca hibridul Indominus Rex din Jurassic World, abominaţiile îmbunătățite genetic, ajung să fie o idee proastă. Din acest spot tv, pare că acest mega-Predator, se va întoarce împotriva creatorilor săi și vă provoacă multe probleme. Există o mulțime de noi cadre cu personajele interpretate de Boyd Holbrook, Sterling K. Brown, Keegan-Michael Key și Trevante Rhodes, care se pare că încearcă să supraviețuiască atacurilor Predatorilor.Shane Black, regizorul unor filme ca The Nice Guys sau Iron Man 3, conduce producţia The Predator și colaborează la realizarea scenariului cu Fred Dekker, pentru originalitatea poveştii, care spune cam aşa:
De la marginea universului şi până pe străzile orașului de suburbie, vânătoarea de oameni se întoarce în reîncarnarea explozivă a seriei Predator, regizată de Shane Black. Acum, vânătorii cei mai versaţi ai universului, sunt mai puternici, mai inteligenți și mai mortali decât oricând, după ce s-au modernizat genetic cu ADN-ul altor specii. Când un băiețel declanșează accidental baliza de semnalizare de pe Pământ, numai o echipă de foşti soldați și o profesoară de știință, pot împiedica sfârșitul rasei umane.

Scris şi regizat de Shane Black, alături de scenaristul Fred Dekker, filmul The Predator, are în distribuţie actori ca Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Thomas Jane, Augusto Aguilera și Yvonne Strahovski. În film mai joacă şi Jake Busey, care joacă rolul fiul personajului tatălui său, Gary Busey, din Predator 2.

The Predator, va ajunge în cinematografe pe 14 Septembrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.