Primul Trailer BUMBLEBEE: Franciza Transformers Ne Poartă În Anii '80

Primul Trailer BUMBLEBEE: Franciza Transformers Ne Poartă În Anii ’80

Primul Trailer BUMBLEBEE: Franciza Transformers Ne Poartă În Anii ’80 într-o poveste diferită despre autobotul galben cu negru, Bumblebee.

Autobot-ul nostru favorit de culoare galbenă, se întoarce să ne spună povestea sa de origine din anii 80 în primul teaser trailer pentru spinoff-ul Transformers intitulat Bumblebee. După lansarea filmului Transformers din 2014: Age Of Extinction, cei de la Paramount au decis să încerce să transforme cumva seria de filme de acțiune într-un univers cinematic complet.
Filmul Transformers: The Last Knight, de anul trecut, a fost menit să servească drept primul link dintr-un nou univers, dar Paramount, a pus pe tuşă acele planuri, în urma performanței slabe a filmului la box office-ul global. Oricare ar fi viitorul francizei Transformers, filmul spinoff despre Bumblebee, a terminat deja producția și va coi drum spre marele ecran la sfârşitul anului.

Filmul are loc într-un mic oraș din California în jurul anului 1987 și ne-o prezintă pe Hailee Steinfeld, în rolul Charlie, o mecanică în vârstă de 18 ani care ajunge să dea peste o maşină ce se află într-o stare jalnică. Atunci când încearcă să repare maşina, Charlie descoperă repede că există ceva ascuns în acest vehicul de dimensiuni reduse.În afară de faptul că este primul film live Transformers, regizat de altcineva decât de Michael Bay, Bumblebee, are un scenariul conceput de Christina Hodson, prima femeie care a scris un film Transformers. Performanțele cinematografice şi cel al încasărilor al acestui film, vor avea, fără îndoială, un impact asupra planurilor celor de la Paramount pentru următoarele filme Transformers.
Acesta ar putea fi şi motivul pentru care studioul să pornească campania de marketing pentru filmul Bumblee să pornească cu mult înainte de lansarea de la sfârșitul anului. Ca atare, primul trailer pentru Bumblebee, este acum online.

De asemenea, studioul a lansat online şi primul poster. Trailerul pentru Bumblebee, nu este deloc surprinzător, mai ales că este destul de zgârcit în detalii despre intrigă. Totuşi, stabileşte cu fermitate că acest film va arăta diferit faţă de filmele lui Michael Bay.
Bumblebee a fost asemănat cu filmul The Iron Giant de către producătorii săi, şi bineînțeles, având în vedere backgroundul poveştii ce este setată în anii ’80, trailerul reușește să strecoare cel puțin o glumă despre cultura pop a deceniului, și anume, melodia lui Rick Astley „Never Gonna Give You Up”.

Poster Bumblebee (2018)
Starul John Cena, face o scurtă apariție în trailer, alături de unul dintre ceilalți roboți deghizați care vor apărea în film. Se zvoneşte că va apărea însuşi Optimus Prime într-un anumit moment. Dar, în caz contrar, Bumblebee va fi de-ajuns pentru a ne bucura de o aventură proprie.

Distribuția filmului este condusă de nominalizata la premiul Oscar, Hailee Steinfeld, alături de John Cena și o serie de alți tineri actori, inclusiv Jorge Lendeborg, Jason Drucker, Abby Quinn, Rachel Crow, Ricardo Hoyos și Gracie Dzienny.

Condus de regizorul Travis Knight (Kubo And The Two Strings), filmul BumbleBee, va ajunge în cinematografe pe 21 Decembrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.